Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

24ωρη απεργία των ταξί στη Βαρκελώνη την 1η Ιουλίου..!

«Την 1η Ιουλίου θα κάνουμε και πάλι μια 24ωρη απεργία τα ταξί και θα βγούμε έξω για να υπερασπιστούμε την απασχόληση και την ασφάλιση για τις δημόσιες μεταφορές. Ζητούμε να
δημιουργηθεί νομοθετικό πλαίσιο και να ελεγχθούν εφαρμογές που προαναγγέλουν το «θάνατο» του ταξί όπως η Uber.»

«Η Uber έχει έρθει στη Βαρκελώνη να σπείρει την αβεβαιότητα και το φόβο μεταξύ των οδηγών ταξί και των μέσων μαζικής μεταφοράς. Η κατάσταση είναι ήδη δύσκολη λόγω της κρίσης που υπάρχει εδώ και χρόνια. Οι άδειες των ταξί στη Βαρκελώνη είναι περίσσειες και λόγω της Uber χιλιάδες ταξί οδηγοί ταξί θα χάσουν τη δουλειά τους. Η μεταφορά θα ελέγχεται από την πολυεθνική πανίσχυρη Google.»

«Μην αφαιρέσετε ένα ασφαλές μέσο μαζικής μεταφοράς για όλους τους πολίτες.»

«Μην αφήνετε να μετατρέψουν την Βαρκελώνη σε μια κερδοσκοπική αγορά μέσων μαζικής μεταφοράς ιδιωτικών τιμών μεταφοράς ιδιωτικών οχημάτων.»

«Η μεταφορά θα πρέπει να γίνεται με δημόσια μέσα μεταφοράς από εμάς τους ίδιους και να μην τη διαχειρίζονται τηλεφωνικές εταιρίες, επιχειρηματίες με στόλους ταξί ή τεχνικοί διαχείρισης στόλων ταξί.»

«Η Ένωση της CNT ανακοινώνει 24ωρη απεργία ταξί και διαμαρτυρία την 1η Ιουλίου με την Ένωση της ELITE και αναχώρηση στις 11:00, από την πλατεία Plaza Catalunya, την οδό Paseo de Gracia την οδό Valencia και την Roger de Llúria για την αντιπροσωπεία της Κυβέρνησης.»


«Την 1η Ιουλίου θα υπερασπιστούμε τα ταξί και τις δημόσιες συγκοινωνίες ώστε να υπάρχει ασφάλεια για όλους και όλα. Οι οδηγοί ταξί την 1η Ιουλίου θα βγούν στους δρόμους για να απαιτήσουν την άμεση ανάκληση των πειρατών της Uber και των εφαρμογών μεταφοράς με 24ωρη απεργία ταξί.»


ΠΗΓΗ: 
http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...