Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Για τους ταξιτζήδες στην Αθήνα ο Φ. Χατζηδιάκος..!

Συνάντηση με τον υφυπουργό μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο θα έχει σήμερα στην Αθήνα ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου
Φώτης Χατζηδιάκος, και η διοίκηση του συνδέσμου ιδιοκτητών ταξί για να συζητηθούν θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι και σε αυτήν θα τεθούν κυρίως τα ζητήματα της στάσης και της στάθμευσης των λεωφορείων ανοικτού τύπου που όπως επεσήμανε με καταγγελία του την προηγούμενη εβδομάδα ο σύνδεσμος, δημιουργούν κυκλοφορικά προβλήματα.

Επίσης στο τραπέζι της συζήτησης θα τεθούν και οι καταγγελίες που έγιναν γύρω από την ύπαρξη ενοικιαζομένων αυτοκινήτων με οδηγό, τα οποία μεταφέρουν τουρίστες επ’ αμοιβή.

Όπως είναι γνωστό την περασμένη εβδομάδα, ο σύνδεσμος ιδιοκτητών ταξί επέδωσε στο δήμο της Ρόδου επιστολή καταγγελία για τα παραπάνω θέματα προχωρώντας μάλιστα και σε προειδοποιητική στάση εργασίας.

Οι ταξιτζήδες δια του προέδρου τους κ. Μιχάλη Μαστόρου, έκαναν τότε λόγο για συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού προς τον κλάδο τους και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης στο υπουργείο μεταφορών ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χατζηδιάκος θα συζητήσει με τον υφυπουργό και θέματα που αφορούν την κινητή μονάδα ΚΤΕΟ για την κάλυψη των αναγκών στα νησιά, αλλά και το θέμα των γιατρών που έχουν συμβάσεις με το τμήμα συγκοινωνιών για την εξέταση των υποψήφιων οδηγών.

ΠΗΓΗ :http://www.rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...