Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεργασία των ΚΤΕΛ, παράπονα οδηγών Ταξί..!

Συνεργάστηκαν χθες βράδυ στο λιμάνι το Αστικό με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ. Οι πρόσφυγες που ήρθαν στην Καβάλα με το πλοίο Νήσος Ρόδος ήταν περισσότεροι από
1.000. Μόλις βγήκαν από το πλοίο μπήκαν σε λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ που τους μετέφεραν όλους στο πρακτορείο του Υπεραστικού. 

Εκεί οι πρόσφυγες μπήκαν σε λεωφορεία του Υπεραστικού προκειμένου να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη. Έντονες οι διαμαρτυρίες για την παρουσία αστικών λεωφορείων στο λιμάνι από τους οδηγούς Ταξί και τουριστικών λεωφορείων. Με αυτή τη συνεργασία των δύο ΚΤΕΛ όλοι σχεδόν οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν άμεσα στο πρακτορείο κι έτσι δεν είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν για τη μετακίνηση τους ούτε Ταξί, ούτε τουριστικά λεωφορεία. Κατά το Λιμεναρχείο τα αστικά λεωφορεία έκαναν νόμιμα τη μεταφορά των προσφύγων εφόσον έχουν αφετηρία το κεντρικό λιμάνι. 

Πολλά ωστόσο είναι τα παράπονα των οδηγών Ταξι. Περίπου 70 Ταξί περίμεναν τους πρόσφυγες χθες βράδυ στο λιμάνι. Στην «υποδοχή» των προσφύγων ήταν μεγάλος αριθμός προσωπικού της Αστυνομίας, του Λιμεναρχείου. Αισθητή έκαναν την παρουσία τους στο λιμάνι εργαζόμενοι και των δύο ΚΤΕΛ.

ΠΗΓΗ: http://www.proininews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...