Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Προβλήματα δημιούργησε η λειτουργία με πολλές πιάτσες ΤΑΞΙ στην Καλαμπάκα..!

Το ζήτησε το σωματείο ΤΑΞΙ Καλαμπάκας και το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα το αίτημα των ταξιτζήδων να
γίνουν άλλες 3 πιάτσες .
Εκτός από την κεντρική πιάτσα στην πλατεία Δημαρχείου  και στον ΟΣΕ  , τώρα ΤΑΞΙ είναι διασκορπισμένα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου , την πλατεία Δημουλά και στην είσοδο της πόλης ( στο ξενοδοχείο Διβάνη).
Και ενώ όλα ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς με τους ταξιτζήδες να είναι ικανοποιημένοι , φαίνεται πως όσο περνάει ο χρόνος  φαίνεται ότι για κάποιους οι αλλαγές αυτές δεν απέδωσαν.
Και συγκεκριμένα  , μιλώντας στην στήλη μας ο πρώην πρόεδρος κος Σακκά Κώστας ανέφερε ότι οι αλλαγές αυτές έχουν κάνει οικονομική ζημιά στους ίδιους αφού  όποιος σταθμεύει στις νέες πιάτσες τα δρομολόγια είναι πολύ λίγα ( 2-3 την ημέρα).
Ο κος Σακκάς και πολλοί συνάδελφοι του ( κατά τον ίδιο ) , επιθυμούν να αλλάξει και πάλι η λειτουργία με τις πιάτσες και να γίνουν λιγότερες. Προτείνουν να παραμείνει η κεντρική πιάτσα αλλά να αυξηθούν οι θέσεις από 8 σε 13 και στην πλατεία Δημουλά οι θέσεις ΤΑΞΙ να γίνουν 5 από 2.
Αναφέρουν ακόμη ότι το νέο σύστημα επικοινωνίας μπορεί να είναι σύγχρονο αλλά πολλοί εξ αυτών δεν μπορούν να προσαρμοστούν στην νέα τεχνολογία με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαρκείς γκρίνιες και αντεγκλήσεις.
Τώρα αν συμφωνήσουν να καταθέσουν νέα πρόταση που θα περιέχουν τις αλλαγές που επιθυμούν ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο , εξαρτάται από την διοίκηση του Σωματίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...