Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Δικό τους app δημιούργησαν οι οδηγοί ταξί στην Αττική..!

Την απάντησή του στον αυξημένο ανταγωνισμό μέσω των εφαρμογών που επιτρέπουν την κλήση ενός ταξί διαδικτυακά μέσω smartphone δίνει το Συνδικάτο
Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) που δημιούργησε την εφαρμογή SATAbyIQTaxi.
Η εφαρμογή επιτρέπει τις κλήσεις ταξί μέσω κινητού και αποτελεί την επίσημη εφαρμογή κλήσης ταξί για smartphone του Συνδικάτου. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, η εφαρμογή συγκεντρώνει το σύνολο των επαγγελματιών ΤΑΧΙ Αττικής με στόχο να προσφέρει στο επιβατικό κοινό έναν νέο τρόπο κλήσης του μέσου που εμπιστεύεται για την μετακίνησή του.
"Η εφαρμογή SATAbyIQTaxi λειτουργεί υπό την εποπτεία και τους κανόνες του Σ.Α.Τ.Α. το οποίο εγγυάται για την ασφαλή και γρήγορη μετακίνηση των επιβατών, βάση του νόμιμου τιμοκαταλόγου. Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί εξολοκλήρου από την έμπειρη ομάδα της εταιρείας IQTaxi Inc., η οποία είναι υπεύθυνη για την σωστή λειτουργία των εφαρμογών οδηγού και επιβάτη και την συνεχόμενη υποστήριξη τους. 
Η IQTaxi είναι καινοτόμος Ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων τηλεματικής για τον κλάδο των ταξί. Έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά με την πρωτοποριακή ανάπτυξη του ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης κλήσεων και δρομολόγησης στόλου ΤΑΧΙ, και συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την πορεία της και σε διεθνές επίπεδο.
Η εφαρμογή βρίσκεται διαθέσιμη στο Apple Store για κινητά iOS και στο GooglePlay για κινητά Android.
Με κάθε κλήση ταξί που πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής SATAbyIQTaxi, οι επιβάτες συμμετέχουν στην μεγάλη κλήρωση με Δώρα, 1) τριήμερο ταξίδι στο Παρίσι για 2 άτομα, 2) Smartphone Lenovo, 3) Sony Smartwatch 3” σημειώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...