Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ 3.2 APK for Android..!

Το ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ (TAXIMETRO ταξίμετρο gps taximeter) είναι μία εφαρμογή που υπολογίζει για μία διαδρομή το κόμιστρο που θα έπρεπε να καταβάλετε εάν την κάνατε με ταξί.

Μπορείτε επίσης να υπολογίσετε και να εμφανίσετε στην οθόνη διάφορες πρόσθετες χρεώσεις οι οποίες ισχύουν για μια διαδρομή που θα πραγματοποιούσατε με ταξί, όπως είναι επιβαρύνσεις για βαλίτσες, αναχωρήσεις από σταθμούς τρένων, ΚΤΕΛ, αεροδρόμια κλπ.
Περιέχει διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν τα ταξί, τις νόμιμες χρεώσεις, τις υποχρεώσεις του οδηγού και άλλες.
Σκοπός της δημιουργίας του: ταξίμετρο (taximetro), είναι να ενημερώνεται κάποιος για τις νόμιμες χρεώσεις των ταξί στην Ελλάδα. Για αυτόν το λόγο το ταξίμετρο προσφέρεται δωρεάν και για αυτόν το λόγο το ταξίμετρο έχει γίνει προσπάθεια να είναι όσο το δυνατόν απλούστερο στη λειτουργία του ώστε να το χρησιμοποιήσει κόσμος που δεν είναι εξοικειωμένος με τη χρήση πολύπλοκων εφαρμογών.
Ανοίξτε το ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ λίγο πριν ξεκινήσετε τη διαδρομή το κόστος της οποίας θέλετε να υπολογίσετε και μεταβείτε στην οθόνη: ΤΑΡΙΦΑ. Εκεί πιέστε START και το ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ ξεκίνησε ήδη να μετράει.
Η εφαρμογή λειτουργεί MONO με το GPS και δε χρειάζεται να έχετε ενεργή σύνδεση δεδομένων.
Το ταξίμετρο μπορεί να χρησιμεύσει και ως ταχύμετρο (speedometer).
Η μέτρηση είναι ενδεικτική και η ακρίβειά της εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ Screenshots

ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ / Permissions




Ακριβής θέση (GPS και βασισμένη στο δίκτυο) : επιτρέπει στην εφαρμογή να πάρετε την ακριβή θέση σας με τη χρήση του Global Positioning System (GPS) ή πηγών τοποθεσίας δικτύου, όπως κεραίες κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi. Αυτές οι υπηρεσίες τοποθεσίας πρέπει να είναι ενεργοποιημένες και διαθέσιμες στη συσκευή σας για το app για να τα χρησιμοποιήσουν. εφαρμογές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να προσδιορίσουν τη θέση που είναι , και ενδέχεται να καταναλώσουν επιπλέον ισχύ μπαταρίας. Συνδέσεις ενόψει του δικτύου : 

Επιτρέπει στην εφαρμογή την προβολή πληροφοριών σχετικά με συνδέσεις δικτύου, όπως δίκτυα τα οποία υπάρχουν και είναι συνδεδεμένα. Πλήρης πρόσβαση στο δίκτυο : επιτρέπει στην εφαρμογή τη δημιουργία υποδοχών δικτύου και τη χρήση προσαρμοσμένων πρωτοκόλλων δικτύου. το πρόγραμμα περιήγησης και άλλες εφαρμογές παρέχουν μέσα για την αποστολή δεδομένων στο διαδίκτυο ,, έτσι ώστε αυτή η άδεια αυτή δεν απαιτείται για την αποστολή δεδομένων στο διαδίκτυο.


Download App
Install
2.2M
Google Play
ΠΗΓΗ: http://www.androidapps.biz/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...