Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΣΕΒΕ: Μαζικός αγώνας ενάντια στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς..!

Κάλεσμα στο συνδικαλιστικό κίνημα των αυτοαπασχολούμενων να είναι σε αγωνιστική επιφυλακή και να οργανώσει την αντίδραση τους στους αντιλαϊκούς
σχεδιασμούς απευθύνει η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση των Επαγγελματοβιοτεχνών.
Σε ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ επισημαίνει:
«Οι αγωνιστικές - αντιμονοπωλιακές δυνάμεις του συνδικαλιστικού κινήματος των αυτοαπασχολούμενων που συσπειρώνονται στην ΠΑΣΕΒΕ, έδωσαν το αγωνιστικό "παρών" στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Σεπτέμβρη στο υπουργείο εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης. Μαζί με τις δυνάμεις του ταξικού κινήματος των εργαζόμενων, το ΠΑΜΕ και τα σωματεία και τις ομοσπονδίες των Συνταξιούχων , εκφράσαμε την διαμαρτυρία μας προς την κυβέρνηση και την λεγόμενη επιτροπή σοφών που συνεδρίαζε εκείνη την ώρα με στόχο την επεξεργασία των νέων αντιασφαλιστικών ρυθμίσεων που ετοιμάζουν να φέρουν για ψήφιση το αμέσως επόμενο διάστημα.
Με την παρουσία μας και την παρέμβασή μας δώσαμε το μήνυμα, ότι το συνδικαλιστικό κίνημα δεν πρόκειται να αποδεχτεί τα νέα αντιασφαλιστικά μέτρα που ετοιμάζουν. Συνεχίζουμε τον αγώνα πιο αποφασιστικά. Θα μας βρουν μπροστά τους σε κάθε προσπάθεια για την κατάργηση και την ανατροπή των μέτρων που τσακίζουν τα καταχτημένα δικαιώματά μας στην κοινωνική ασφάλιση.
Καλούμε το συνδικαλιστικό κίνημα των αυτοαπασχολούμενων σε αγωνιστική επιφυλακή και οργάνωση της αντίδρασης στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς. Η επίθεση που ετοιμάζουν , η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η ΕΕ και το μεγάλο κεφάλαιο πρέπει να βρουν απέναντί τους τον ενιαίο μαζικό αγώνα εργαζόμενων, αυτοαπασχολούμενων, συνταξιούχων».
ΠΗΓΗ: http://www.902.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...