Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Uber: Συμφωνία με οδηγούς ταξί στην Σεούλ..!

Οι οδηγοί ταξί στην Σεούλ θα λαμβάνουν 1,9 δολάρια για κάθε κούρσα που κλείνουν μέσω της εφαρμογής UberTaxi. Η εταιρεία δεν έχει επιλύσει ακόμα τις διαφωνίες με τις αρχές της
Νότιας Κορέας.

Oι κάτοικοι της Σεούλ θα είναι σε θέσει να χρησιμοποιούν από την Πέμπτη την εφαρμογή της Uber για να καλούν ταξί, ανακοίνωσε η εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια.
Εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε πως η Uber έχει υπογράψει συμφωνία με οδηγούς ταξί στην Σεούλ, οι οποίοι δεν θα πληρώνουν προμήθεια αλλά αντίθετα θα λαμβάνουν 1,9 δολάρια για κάθε κούρσα που κλείνουν μέσω της εφαρμογής.
Όπως μεταδίδει η WSJ, η εισαγωγή της νέας υπηρεσίας με το όνομα UberTAXI γίνεται ενώ η εταιρεία δεν έχει επιλύσει ακόμα τις διαφορές με τις αρχές της Νότιας Κορέας, συμπεριλαμβανομένου του υπουργείου Μεταφορών και της μητροπολιτικής κυβέρνησης της Σεούλ. Οι αρχές θεωρούν πως με βάση το τοπικό δίκαιο οι υπηρεσίες της Uber είναι παράνομες.
Στα τέλη Αυγούστου το υπουργείο κάλεσε τις αρχές της πόλης να πάρουν μέτρα κατά τις υπηρεσίας UberX, η οποία συνδέει οδηγούς με επιβάτες. Τον Ιούλιο οι αρχές της πόλης της Σεούλ ανέφερε πως θα επιδιώξει την απαγόρευση της υπηρεσίας της Uber για διαδρομές με λιμουζίνα, την UberBLACK.
Η Uber ισχυρίζεται από την πλευρά της ότι οι οδηγοί ταξί στην Σιγκαπούρη, στο Τόκυο και στο Χονγκ Κονγκ, έχουν αυξήσει 30% ως 40% τις δραστηριότητες τους εξαιτίας της χρήσης της εφαρμογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...