Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για τις συνδρομές των μελών της το 2014..!

Τα οικονομικά θέματα της Ομοσπονδίας ελέγχονται από θεσμοθετημένα όργανα - εξελεγκτική επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους - του κλάδου . Κύριο μέλημα της διοίκησης είναι η ομαλή οικονομική
λειτουργία της Ομοσπονδίας και η χρηστή διαχείριση των συνδρομών των μελών της που αποτελούν κύρια πηγή των εσόδων της. Πολλές φορές στο παρελθόν όπως και τώρα το ΣΑΤΑ ενίσχυσε τη ρευστότητα της Ομοσπονδίας προκειμένου να ανταποκριθεί επιτυχώς στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Η εισήγηση της διοίκησης στον προϋπολογισμό- απολογισμό του 2013 ( για την οποία υπήρξε ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου) ήταν η καταβολή των συνδρομών του 2014 από τα σωματεία-μέλη προκειμένου να κλείσει χωρίς προβλήματα το 2014 και να καταστεί οικονομικά βιώσιμη από εδώ και στο εξής χωρίς τις ταμειακές διευκολύνσεις του ΣΑΤΑ. Με ομόφωνη απόφαση του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ( Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014) επικύρωσε τα παραπάνω.

Οι παραπάνω αποφάσεις είναι καθόλα νόμιμες σύμφωνα με το άρθρο 10 του Ν. 2081/1992 ( ΦΕΚ Α 154).

‘’ Άρθρο 10

1.        Η παρ. 5 του άρθρου 3 του ν. 1712/1987 αντικαθίσταται ως εξής: 5. Ο καθορισμός του ύψους του δικαιώματος εγγραφής, της υποχρεωτικής συνδρομής, ως και κάθε άλλη επιβάρυνση των μελών, ρυθμίζονται για τις πρωτοβάθμιες, δευτεροβάθμιες (ομοσπονδίες) και τριτοβάθμιες (συνομοσπονδίες) οργανώσεις από τα διοικητικά τους συμβούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...