Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Η Ολλανδική αστυνομία συνέλαβε τέσσερις οδηγούς που βρέθηκαν να χρησιμοποιούν το app της Uber..!

Η Ολλανδική αστυνομία συνέλαβε τέσσερις οδηγούς στο Άμστερνταμ νωρίς το πρωί της Κυριακής, αφού βρέθηκαν να χρησιμοποιούν το app Uber με σκοπό την
παράνομη μεταφορά επιβατών.

«Οι τέσσερις συλληφθέντες ιδιώτες οδηγοί βρίσκονται αντιμέτωποι με πρόστιμα ύψους έως και 4.200€ (5.300$) ο καθένας. Συνελήφθησαν και θα τους επιβληθεί πρόστιμο γιατί είναι παράνομο να προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες χωρίς τις απαραίτητες άδειες. Οι τέσσερις ιδιώτες οδηγοί συνελήφθησαν από τέσσερις υπαλλήλους της υπηρεσίας επιθεώρησης του υπουργείου που παριστάνουν τους επιβάτες. Το πρόστιμο θα πρέπει να καθορίζεται από τον εισαγγελέα και μπορεί να αυξηθεί έως και 10.000 ευρώ το καθένα, αν οι οδηγοί ξαναβρεθούν να χρησιμοποιούν και πάλι το app της Uber χωρίς τις απαραίτητες άδειες» δήλωσε τηλεφωνικά η Yeter Atmaca, εκπρόσωπος του Υπουργείου Μεταφορών, Περιβάλλοντος & Υποδομών, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Bloomberg.

Η Uber έπειτα από δοκιμή μέσω επιλεγμένων ερασιτεχνών οδηγών τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, δήλωσε ότι επεκτάθηκε σε όλους τους χρήστες του app στο Άμστερνταμ.

Η Ολλανδική εισαγγελία δήλωσε ότι στις 31 Ιουλίου ξεκίνησε μια έρευνα για την Uber.

Οι κυβερνήσεις και οι ρυθμιστικές αρχές σε πόλεις σε όλο τον κόσμο περιορίζουν την δραστηριότητα της πολυεθνικής Uber για τους λόγους ότι εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των επιβατών και για το ότι ανταγωνίζεται με αθέμιτο τρόπο τις υπηρεσίες των νόμιμων επαγγελματιών οδηγών ταξί.

Διαδηλώσεις κατά της πολυεθνικής έχουν πραγματοποιηθεί σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...