Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ξενάγηση τουριστών με ταξί στην Καλαμάτα..!

Ενα ακόμα εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο, το "Costa Neoromantica", κατέπλευσε χθες στο λιμάνι της Καλαμάτας. Είχε 1.278
επιβάτες, κυρίως Ιταλούς, Γερμανούς και Ελβετούς, αλλά και επισκέπτες από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Στο λιμάνι της Καλαμάτας βρέθηκαν ταξιτζήδες, οι οποίοι οργανωμένα πρόσφεραν στους τουρίστες τη δυνατότητα να τους ξεναγήσουν στα πιο σημαντικά σημεία της πόλης με μια κούρσα 20-25 ευρώ. Επίσης, πρόσφεραν τη δυνατότητα σε ομάδες 3-4 ατόμων να τους μεταφέρουν στην Αρχαία Μεσσήνη ή και στη Βέργα ώστε να δουν από εκεί τη μοναδική θέα της Καλαμάτας και του Μεσσηνιακού Κόλπου. Οπως μας είπαν οι οδηγοί ταξί, αυτό το έκαναν για πρώτη φορά την Τετάρτη, με τους Γάλλους τουρίστες από το κρουαζιερόπλοιο "Costa Classica" - και εκείνοι ενθουσιάστηκαν με τη μαγευτική εικόνα που αντίκρισαν.
Τους επιβάτες τούς υποδέχτηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας, που μοίραζε χάρτες της πόλης και ενημέρωνε για τα αξιοθέατα της περιοχής. Πούλμαν με κάποιους τουρίστες έφυγαν για το Μυστρά, τη Μάνη, την Αρχαία Μεσσήνη και την Πύλο - Μεθώνη.
Οι περισσότεροι από τους επισκέπτες όμως κατέβηκαν στην πόλη και έφτασαν μέχρι την κεντρική πλατεία και το Ιστορικό Κέντρο, θέλοντας να γνωρίσουν τα αξιοθέατα της Καλαμάτας.
Γ.Σ.

ΠΗΓΗ: http://www.eleftheriaonline.gr/Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/tourismos/item/45922-xenagisi-touristwn-taxi-kalamata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...