Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Πατρινός οδηγός ταξί πήγε να γλιτώσει το ΣΔΟΕ και βρέθηκε κατηγορούμενος για ναρκωτικά..!

Τον μπελά του βρήκε ένας Πατρινός οδηγός ταξί που στην αγωνία του για το «νυχτοκάματο»,  προσπαθώντας να γλιτώσει το κυνήγι από το ΣΔΟΕ,
βρέθηκε άσχημα μπλεγμένος και κατηγορούμενος για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και μάλιστα με δική του ομολογία.
Το περιστατικό έγινε πριν από μία εβδομάδα, όμως μόλις πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστό στην πιάτσα των ταξί της Πάτρας, καθώς ο οδηγός βρίσκεται προφυλακισμένος σε αστυνομικό τμήμα της Μεσσηνίας.
Όλα ξεκίνησαν στον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες δύο τύποι, κάθονταν επί ώρες εκεί, μαζί με τις αποσκευές τους, πηγαίνοντας πάνω – κάτω και κόβοντας βόλτες, κάνοντας τάχα ότι ψάχνουν να βρουν ταξί.  Τελικά, γύρω στα μεσάνυχτα, βρήκαν τον συγκεκριμένο οδηγό που είχε μόλις κλείσει το ταμείο και σχόλαγε από την δουλειά του για να πάει σπίτι του (να σημειωθεί εδώ ότι το ταξί δεν είναι δικό του, αλλά εργάζεται σε αυτό).
Όταν οι δύο τύποι τον πλησίασαν και του είπαν ότι έρχονται από την Αλβανία και θέλουν κάποιον να τους μεταφέρει στην Κυπαρισσία, αυτός σκεπτόμενος το νυχτοκάματο αμέσως προθυμοποιήθηκε να κάνει μία ακόμα «κούρσα», προτείνοντας τους την ταρίφα των 300 ευρώ σε περίπτωση που τους πήγαινε με το ταξί και των 150 περίπου ευρώ σε περίπτωση που τους πήγαινε με το Ι.Χ. του.

Όπως είναι φυσικό οι δύο άγνωστοι άνδρες επέλεξαν να πάνε με το Ι.Χ. του οδηγού για κακή του τύχη. Φόρτωσαν το αμάξι με τις αποσκευές τους και ξεκίνησαν για το ταξίδι τους. Στον δρόμο, όμως, και ενώ το αμάξι έφτανε στον προορισμό του, λίγο έξω από την Κυπαρισσία, αστυνομικοί τους σταμάτησαν κάνοντας τους έλεγχο. Όταν μάλιστα ρώτησαν 

τον οδηγό ποίοι είναι οι τύποι που είναι μαζί του, αυτός, σκεπτόμενος ότι τα χρήματα που θα έπαιρνε ήταν «μαύρα», αφελώς τους απάντησε ότι είναι φίλοι του.
Στην διάρκεια όμως του ελέγχου, με τους αστυνομικούς να ξεψαχνίζουν το αυτοκίνητο, οι βαλίτσες των δύο «φίλων» του βρέθηκε να είναι γεμάτες από χασίς. Οι δύο άνδρες μετέφεραν μεγάλες ποσότητες χασίς για να το διακινήσουν στην Πελοπόννησο και ο οδηγός ήταν το «δόλωμα» για να κάνουν την δουλειά τους, χωρίς ο ίδιος να ξέρει τίποτα.
Καταλαβαίνετε τι έπαθε ο νεαρός οδηγός. Είναι πλέον κατηγορούμενος και μάλιστα κρίθηκε προφυλακιστέος, γιατί μπορεί (ευτυχώς για αυτόν) οι δύο άνδρες από την Αλβανία στην ανάκριση να τόνισαν ότι ο οδηγός δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση, όμως ο ανακριτής βασισμένος στην ομολογία του ιδίου ότι οι δύο τύποι είναι φίλοι του, δεν τους πίστεψε! 

Ο πρόεδρος τoυ σωματείου ταξί της Αχαίας και της ΟΕΒΣΝΑ Παναγιώτης Σκέντζος πληροφορούμενος την υπόθεση σε δηλώσεις του στο Patrasevents.gr τονίζει τα εξής: «Τα μέλη του σωματείου μας, δεν έχουν σχέση ούτε με ναρκωτικά, ούτε με παραβατικές πράξεις, είναι επαγγελματίες και προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους, στον καθημερινό αγώνα που δίνουν για το μεροκάματο.
Από εκεί και πέρα όμως δεν γίνεται και δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τι σόι άνθρωποι είναι οι πελάτες που μπαίνουν στο ταξί. Αυτό είναι στα μειονεκτήματα της δουλειάς και έχει να κάνει με την εμπειρία των οδηγών. Το παλικάρι, που από ότι έχω μάθει είναι καινούργιος στην δουλειά, στην προσπάθεια του να βγάλει ένα μεροκάματο, καθώς είναι γνωστό πως υπάρχει μεγάλη κρίση στον κλάδο μας, την… πάτησε με αυτόν τον τρόπο.
Ελπίζω, όμως,  ότι εφόσον είναι πραγματικά αθώος – όπως τουλάχιστον έχω πληροφορηθεί – θα βρει το δίκιο του στο τέλος και θα λάμψει η αλήθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...