Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΒΗΜΑτοδότης έγραψε Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

                                                BHMAτοδότης

  Κάρφωμα 1ο

 Ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι ο κ. Θ. Λυμπερόπουλος είναι βαψομαλλιάς, αλλά υπάρχουν νεότερες πληροφορίες για το χρώμα της κώμης τού «κίτρινου επαναστάτη». Ανεξάρτητος εκτιμητής με διεθνή εμπειρία στην αξιολόγηση της... τρίχας διαβεβαίωσε συνεργάτη μου ότι τα μαλλιά του κ. Λυμπερόπουλου είναι πορτοκαλί, και συγκεκριμένα το χρώμα τους βρίσκεται πολύ κοντά στην απόχρωση των πορτοκαλιών της Αρτας.
Δεν υπάρχει δηλαδή, όπως υπογράμμισε, ταυτοχρωμία με τα σαγκουίνια του Αργους, παρά το γεγονός ότι ο επικεφαλής των οδηγών ταξί κατάγεται από την κοντινή Κόρινθο.

***

  Κάρφωμα 2ο

 Ο υπουργός Μεταφορών κ. Ι. Ραγκούσης επαίρεται για την απελευθέρωση της αγοράς των ταξί και διεκδικεί τίτλο μεταρρυθμιστή για την αλλαγή που επιφέρει στις αστικές μεταφορές. Ωστόσο εύλογα διερωτάται κανείς πώς μπορεί να υπάρξει μεταρρύθμιση και απελευθέρωση μιας αγοράς με τις τιμές διοικητικά καθοριζόμενες. Ως γνωστόν, τα κόμιστρα των ταξί ορίζονται με αποφάσεις του υπουργού Μεταφορών και επ΄ αυτού δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη αλλαγής. Πώς λοιπόν θα ωφεληθεί το επιβατικό κοινό από την απελευθέρωση των ταξί αν δεν ελευθερωθούν και τα κόμιστρα; Μήπως, αντιθέτως, θα επιβαρυνθούν τα αστικά κέντρα και οι διαβιώντες σε αυτά πολίτες από τον πληθωρισμό των οχημάτων που η απελευθέρωση θα φέρει; Είναι αυτά λογικά ερωτήματα που χρήζουν τεκμηριωμένων απαντήσεων.


Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...