Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Πάτρα: Μεροκάματο και νυχτοκάματο "του τρόμου" για τους οδηγούς ταξί..!

Δεν τους φτάνει η αναδουλειά που μαστίζει τον κλάδο τους τα χρόνια της κρίσης, έχουν τώρα να φοβούνται κ
αι τον καθένα που μπαίνει στο αμάξι τους για να τον κάνουν «κούρσα» και να βγάλουν το μεροκάματο.
Το άγριο έγκλημα που έγινε στην Δραπετσώνα, κατά του 60χονου επαγγελματία οδηγού Ταξί, συζητιέται ακόμα και στις «πιάτσες» της Πάτρας, με τους οδηγούς να έχουν τρομοκρατηθεί από το όλο περιστατικό.
Στην Πάτρα, βέβαια, δεν έχουν γίνει πότε τέτοια εγκλήματα κατά των οδηγών του κλάδου, ούτε η παραβατικότητα μπορεί να συγκριθεί με αυτή την Αθήνας, όπου οι συνάδελφοι τους εκεί, ζουν άγριες καταστάσεις καθημερινά, ειδικότερα τις νύχτες.
Είναι όμως αρκετοί οδηγοί ταξί στην Πάτρα που πλέον αποφεύγουν να παίρνουν άτομα που δείχνουν περίεργα και μοναχικά, ειδικότερα τα βράδια, ενώ άλλοι πάλι προτιμούν να κλείνουν το ταξίμετρο νωρίς, έως τη 1 περίπου και να πηγαίνουν σπίτια τους.
Έτσι, με την κίνηση που έχει πέσει κατά την διάρκεια της μέρας, το μεροκάματο δεν βγαίνει αν δεν δουλέψει κανείς νύχτα που μπορεί να υπάρξουν ορισμένες κούρσες επιπλέον, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες που τα παραλιακά καταστήματα έξω από το κέντρο της Πάτρας είναι ανοικτά.
Πάντως, αρκετοί είναι αυτοί που τις σπάνιες φορές (λόγω αναδουλειάς) που παίρνουν μακρινές κούρσες, φροντίζουν και ειδοποιούν είτε τους συναδέλφους τους, είτε συγγενείς τους για να γνωρίζουν που πάνε.
Συμπερασματικά, πέρα από την δουλειά που έχει πέσει, η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα που παρατηρείται στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι για τους οδηγούς ταξί ένας ακόμα αρνητικός παράγοντας για το επάγγελμα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...