Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Σύσκεψη με τον Υφυπουργό και Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών και του προεδρείου της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α..!

Η προτελευταία ελπίζουμε σύσκεψη με τον Υφυπουργό και Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών για την τελική
διαμόρφωση του νομοσχεδίου που βάζει κανόνες για τις μεταφορές προσώπων βάσει της Ελληνικης και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Πήραμε την διαβεβαίωση οτι Όταν ολοκληρωθεί θα γίνουν οι τελευταίες διαβουλεύσεις με όλους τους εμπλεκομενους προκειμένου να κατατεθεί στην Βουλή για τα περεταίρω.

Οσο για τις προβοκατορικες διαρροές και τους πανικόβλητους αναλυτές πρέπει πράγματι να ανησυχούν γιατί οσο και να προσπαθούν δεν θα καταφέρουν να φέρουν την χώρα στην δεκαετία του τριάντα και του πενήντα που οι μεσάζοντες και οι κοτζαμπάσηδες διαφεντεύαν την κοινωνία και πλούτιζαν απο τους κόπους και τον ιδρώτα των αδυνάτων.Κρίμα που ορισμένοι πολιτικοί παρουσιάζουν την οπισθοδρόμηση σαν καινοτομία.

Αλλά δικαιολογούνται γιατί επικαλούνται την σύγχρονη τεχνολογια για να επαναφέρουν τον Μεσαίωνα και την εκμεταλευση.Εμείς δεσμευόμαστε οτι θα χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία για να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας προς τον πολιτη.Αυτό πρέπει να είναι άμεση προτεραιότητα χρειάζεται όμως και η βοήθεια της πολιτείας.

Και ένα ερώτημα.Γιατί δεν εχει ενταχθεί ο κλάδος των ΤΑΧΙ σε κανενα Κοινοτικό πλαίσιο στήριξης η στα ΕΣΠΑ ούτως ώστε να αναβαθμιστει και αφέθηκε στην τυχη του σε αντίθεση με ολους τους άλλους;

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/pskentzos?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...