Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Με την καθοδήγηση του Αυγενάκη Και εγέννετο …Πανελλήνιο Ανεξάρτητο Ενωτικό Κίνημα Ταξί ..!

Με τις ευλογίες και την καθοδήγηση του Λευτέρη Αυγενάκη, η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, του Κυρανάκη, τ
ης Ντόρας και της Uber, βρήκε πρόσφορο έδαφος στο Ηράκλειο (εν αγνοία των μελών του σωματείου) και σχημάτισε μια παράταξη προκειμένου να συμμετάσχει στις εκλογές της Ομοσπονδίας το Νοέμβριο.
Δεν είναι κακό να υπάρχει πολυφωνία, ούτε μπορούμε να αποκλείσουμε από την εκλογική διαδικασία συναδέλφους που αγαπούν ένα πολιτικό κόμμα περισσότερο από το ταξί και τη δουλειά μας. Ο καθένας είναι ελεύθερος να επικοινωνεί τις απόψεις του, κι αν στο Ηράκλειο (αυτοί οι λίγοι που ακολουθούν τον Αυγενάκη) πιστεύουν ότι η Uber θέλει το καλό του κλάδου μας, δικαίωμά τους να το πιστεύουν.
Το ότι ο κ. Αυγενάκης είναι υπέρ της καθολικής απελευθέρωσης της αγοράς ταξί, δεν είναι είδηση. Oύτε, ότι στο Ηράκλειο οι ταξιτζήδες ήταν έξαλλοι μαζί του στις μεγάλες κινητοποιήσεις του 2011.
Υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του νομοσχεδίου Ραγκούση (επισυνάπτουμε σχετική ανακοίνωση του, για όσους το έχουν ξεχάσει - ( https://www.poeiata.gr/Augenakhs.pdf )) και σήμερα με την ιδιότητα του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ανέλαβε το δύσκολο έργο της αναζήτησης αυτοκινητιστών ταξί , πρόθυμων να παίξουν το ρόλο του Δούρειου Ίππου.
Μπορεί η προσπάθειά του για διάσπαση της Ομοσπονδίας πριν από λίγους μήνες να απέτυχε, επανήλθε όμως δριμύτερος.
Ο στόχος είναι προφανής και με ονοματεπώνυμο. Θύμιος Λυμπερόπουλος.
Αυτός ενοχλεί τη Νέα Δημοκρατία και την Uber, αυτός πρέπει να φύγει από τη μέση.
Δεν μπορούμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην προσπάθειά του (τους) , αλλά υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σε όλους τους συναδέλφους του Ηρακλείου και θα τους στηρίξουμε σε οτιδήποτε χρειαστούν.
Όπως κάναμε πάντα.
Θύμιος Λυμπερόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Ο Λυμπεροπουλος δεν ειναι αξιος να βαλει
    μια πιατσα ταξι στο Μοναστηρακι και να διωξει τα λαμογια.Εκανε απεργια 20 ημερες
    και εδιωξε τον κοσμο απο το ταξι.
    Ο ανθρωπος ειναι πολιτικαντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε την άποψή σου...