Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Συνάντηση Τσίπρα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας ταξί Θ. Λυμπερόπουλο..!

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος εξήγησε στον πρωθυπουργό την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο των αυτοκινητιστών ταξί,
τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθώς και τον αθέμιτο ανταγωνισμό που υφίσταται από την Uber και τις εταιρίες ενοικιαζομένων με οδηγό.

Τον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα συνάντησε χθες το απόγευμα, παρουσία του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί Θύμιος Λυμπερόπουλος.
Ο κ. Σπίρτζης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις λεπτομέρειες του νομοσχεδίου που αφορά τα ταξί και τις εφαρμογές, το οποίο θα κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Βουλή.
Ο κ. Λυμπερόπουλος εξήγησε στον πρωθυπουργό την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο των αυτοκινητιστών ταξί, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθώς και τον αθέμιτο ανταγωνισμό που υφίσταται από την Uber και τις εταιρίες ενοικιαζομένων με οδηγό.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί στην ανακοίνωσή του εκφράζει δημόσια την ικανοποίησή του, όχι μόνο γι' αυτή τη συνάντηση (άλλωστε πρώτη φορά ο πρωθυπουργός της χώρας ασχολήθηκε προσωπικά με ένα τόσο σοβαρό, κλαδικό μεν ζήτημα, αλλά με εθνικές -οικονομικά- προεκτάσεις), αλλά κυρίως για την κατανόηση που έδειξαν τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης στα προβλήματα του κλάδου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...