Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Όλα ανοιχτά για τα μαθητικά δρομολόγια στην Αιτωλοακαρνανία..!

Με «άδειες τσέπες» οι αυτοκινητιστές ταξί της Αιτωλοακαρνανίας, κάθισαν στο τραπέζι του διαλόγου για το ν
έο διαγωνισμό των μαθητικών δρομολογίων 
«Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε πορεία και παράσταση διαμαρτυρίας στην Αντιπεριφέρεια» δηλώνει στη «Σ» ο Πρόεδρος των αυτοκινητιστών ταξί Αγρινίου
Όλα ανοιχτά είναι σχετικά με τα μαθητικά δρομολόγια από τους αυτοκινητιστές ταξί της Αιτωλοακαρνανίας, μετά την συνάντηση που πραγματοποίησαν με θεσμικούς παράγοντες της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Τις επόμενες ημέρες και πριν την έναρξη των σχολείων, συνεπώς και των μαθητικών δρομολογίων, αναμένουν την αντίδραση – απάντηση της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας σχετικά με τα ζητήματα που έθεσαν και σχετίζονται με την ασφάλεια των μαθητών, την λειτουργία των δρομολογίων, αλλά και με τον οικονομικό παράγοντα του ζητήματος.
blaxos-kostas
Ο Πρόεδρος των αυτοκινητιστών Ταξί Αγρινίου Κώστας Βλάχος
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των αυτοκινητιστών ταξί Αγρινίου Κώστα Βλάχο: «θέλουμε να βελτιώσουμε το νέο διαγωνισμό που έρχεται. Τα μαθητικά δρομολόγια θα συνεχιστούν όπως πέρσι, μέχρι να ολοκληρωθεί και να ισχύσει ο νέος διαγωνισμός. Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουν δοθεί οι οικονομικές προσφορές. Ωστόσο, αναμένουμε τις απαντήσεις. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε πορεία στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας αν δεν λάβουμε απάντηση που να μας ικανοποιεί».
Παράλληλα, οι αυτοκινητιστές ταξί της Αιτωλοακαρνανίας, έχουν μπει σε διαδικασία διαλόγου για να βελτιώσουν το νέο διαγωνισμό έχοντας όμως «άδειες τσέπες»! Τα χρήματα που οφείλονται στους αυτοκινητιστές είναι πολλά, αν και εξαρτώνται από την προσφορά που έδωσε ο καθένας ξεχωριστά στην Περιφέρεια. Πέραν όμως αυτού, σύμφωνα με τον κ. Βλάχο, «η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας οφείλει χρήματα στο 60% των αυτοκινητιστών για την σχολική χρονιά 2016 – 2017 μέχρι τον μήνα Σεπτέμβριο, ενώ το όφελος εκτινάσσεται, καθώς τα μαθητικά δρομολόγια από τον Ιανουάριο και έπειτα, μέχρι και το τέλος της σχολικής χρονιάς, είναι απλήρωτα σε όλους τους αυτοκινητιστές ταξί»!
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο των αυτοκινητιστών ταξί για το ζήτημα που τους ταλανίζει έχει ως εξής: 
«Αντιπροσωπεία αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ του νομού Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας με τον κύριο Κόλλαρη και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες σχετικά με τα μαθητικά δρομολόγια ενόψει μάλιστα και της νέας σχολικής χρονιάς που αρχίζει σε λίγες ημέρες. Οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ έθεσαν μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με την λειτουργία των δρομολογίων, την ασφάλεια μεταφοράς των μαθητών και το πως μπορεί να γίνουν καλύτερα με οικονομικότερο κόστος και ακολούθησε διαλογική συζήτηση. Μια εβδομάδα μετά την συνάντηση, οι ιθύνοντες της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας δεν έχουν δώσει ακόμη καμία απάντηση στα αιτήματα των αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση και καθυστέρηση με ότι αυτό συνεπάγεται».
Κων/νος Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση» 

ΠΗΓΗ: http://sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...