Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ:Πρόεδρος ΔΣ Τρίπολης προς δημοτικούς συμβούλους: "Απαιτώ το μίνιμουμ της σοβαρότητας..."

Θέμα για τα ταξί στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου προκάλεσε χάος στο Δημοτικό Συμβούλιο
Απίστευτη ένταση προκλήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Τρίπολης, που διεκόπη λόγω «παρατηρητηρίου», με αφορμή την παρουσία οδηγών και ιδιοκτητών ταξί, οι οποίοι περιμένουν να τακτοποιηθεί αίτημά τους για την τοποθέτηση πινακίδων στάθμευσης αλλά και κυκλοφορίας στην πλατεία Αγίου Βασιλείου. Θέμα που δεν έχει ακόμα βρει λύση, αφού η δημοτική αρχή τελεί εν αναμονή της πρότασης της μελετητικής ομάδας που έχει αναλάβει και την κυκλοφοριακή μελέτη στο κέντρο της πόλης.
Και ποιος δεν έκανε παρέμβαση… ο ΔΣ Τάσος Κακλαμάνος «βγήκε έξω από τα ρούχα του» και επανέλαβε κάτι που το λέει συχνά για τη δημοτική αρχή «σας χαρακτηρίζει ανικανότητα», παρενέβη ο Θεόδωρος Παλιογιάννης, ο Δημήτρης Τασιγιαννάκης, ο Γιάννης Σαμπράκος, ο Ζαφείρης Μπισιούλης(δείτε και το βίντεο)
Και τι δεν ακούστηκε για το θέμα της πλατείας Αγίου Βασιλείου….
Θέμα χρονίζον που προς το παρόν δεν φαίνεται στο συγκεκριμένο σημείο να αλλάζει κάτι.. ίσως λόγω πολιτικού κόστους.
Πάντως για πρώτη φορά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Μπόζος ενοχλήθηκε από το σκηνικό που επικράτησε στη συνεδρίαση, που τελούσε στην ουσία και υπό διακοπή(θα γινόταν ψηφοφορία για το θέμα της αναβολής μετά την πρόταση Σαββάκη για το παρατηρητήριο) και τα «έβαλε ακόμα και με τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του και μόνο που δεν σηκώθηκε να φύγει…
Τα λόγια είναι περιττά.. Δείτε το βίντεο… και απολαύστε επίπεδο.. (πάντως για να πούμε την μαύρη αλήθεια… τον πρόεδρο τον «λυπηθήκαμε».)
Ε.Τ.
Πρόεδρος ΔΣ Τρίπολης προς δημοτικούς συμβούλους: "Απαιτώ το μίνιμουμ της σοβαρότητας..."(video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...