Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Επιτροπή Αγώνα Ταξί ΠΑΣΕΒΕ: Συστράτευση με το ταξικό κίνημα..!

Τη στάση του ξεπουλημένου προεδρείου του ΣΑΤΑ καταγγέλλουν οι επιτροπές αγώνα ταξί της ΠΑΣΕΒΕ.
Καταγγέλλουν ότι στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΑΤΑ στις 14/11/2012, ως
αυθεντικοί υπηρέτες και εκφραστές της κυβερνητικής πολιτικής που εκπορεύεται από την ΕΕ και υπηρετεί τις ανάγκες των μονοπωλίων, αποδέχονται όχι απλά το ρόλο του νεκροθάφτη του κλάδου, αλλά και του όρνεου, που καραδοκεί πάνω από το λαβωμένο σώμα του για να το κατασπαράξει!
Έτσι ενώ αρνήθηκαν να βάλουν σε ψηφοφορία την πρόταση των ταξικών δυνάμεων για άμεση σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι, προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους ταξιτζήδες με παραμύθια ότι θα απαιτήσουν από το υπουργείο κριτήρια περί ανταγωνιστικότητας και δημιουργίας εταιρειών από τους μικροϊδιοκτήτες.
Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ αδυνατώντας να απαντήσει στα πραγματικά προβλήματα του κλάδου, κατέφυγε στον ωμό αντικομμουνισμό και τη συκοφαντία, επισείοντας παράλληλα το μπαμπούλα της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής. «Είναι συνεταίροι. Μαζί υπηρετούν, το ίδιο σύστημα και τα ίδια αφεντικά! Στην προσπάθεια αυτή στρατεύονται οι συνδικαλιστές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ (ΣΥΡΙΖΑ;) και η μαυρίλα της Χρυσής Αυγής».
Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου να μην τους εμπιστευθούν. Να ξεφορτωθούν τους φόβους και τις αυταπάτες, τους δισταγμούς και την αναβλητικότητα που προσπαθούν να τους καλλιεργήσουν για να τους αφοπλίσουν. Να τους κάνουν παθητικό αποδέκτη της καταστροφής τους. Να μην κάνουν αδιέξοδο της ζωής τους και της οικογένειάς τους τα αδιέξοδα του κεφαλαίου και των συμφερόντων του.
Μονόδρομος για να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στη δουλειά και στη ζωή είναι η δικιά τους οργάνωση και ο αγώνας. Η συστράτευσή τους με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα που παλεύει για την ανατροπή, την ΠΑΣΕΒΕ και το ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...