Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Η Ελλάδα είναι μια κατεχόμενη χώρα, δέσμια των "δανειστών" για χρήματα που δεν οφείλει (Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011)

Στις 16/11/11 με την ψήφο εμπιστοσύνης 255 βουλευτών μιας βουλής χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση, έγινε κατάλυση της δημοκρατίας.

Η Ελλάδα είναι μια κατεχόμενη χώρα, δέσμια των "δανειστών" για χρήματα που δεν οφείλει, για χρήματα που έχει αποπληρώσει εδώ και δεκαετίες, για χρήματα που της δάνειζε αυτός που ταυτόχρονα της πούλαγε και την ανάγκαζε να αγοράζει τα προϊόντα του υπερκοστολογημένα, για χρήματα που της δάνειζε αυτός που της χρώσταγε και της χρωστάει κάπου 1 τρις πολεμικές αποζημιώσεις.


Η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα που αναγνώρισε τα προπολεμικά χρέη της που πλήρωνε μέχρι τώρα με απόφαση του Μητσοτάκη ως υπουργού οικονομικών στην κυβέρνηση του "γέρου της δημοκρατίας" το 1964.

Σήμερα η Ελλάδα έχει μια δοτή κατοχική κυβέρνηση που πραξικοπηματικά θα διαχειριστεί τις τύχες της για δεκαετίες αν δεν αντιδράσει ο λαός της.
Μια "κυβέρνηση" που προέκυψε κατόπιν διορισμού ! Όπως στα μοναρχικά καθεστώτα, με προεδρικό διάταγμα βασισμένου και καλά στα άρθρα του συντάγματος 37 και 38 που μόνο κάτι τέτοιο δεν προβλέπουν.
Μια "κυβέρνηση" που προέκυψε για να εξασφαλίσει ο τραπεζίτης των σουάπς, του χρηματιστηρίου και της εισόδου της Ελλάδας στην ΟΝΕ, τα χρήματα που ζητούν πίσω οι τοκογλύφοι κι όχι για να την "σώσει". Μόλις τελειώσει το έργο και πάρουν τα πάντα μέσω δανειακών συμβάσεων αγγλικού δικαίου και μνημονίων που θα την δέσουν χειροπόδαρα λόγω απεμπόλησις της εθνικής κυριαρχίας θα την πετάξουν εκτός εε και ευρώ και θα της επιβάλλουν "Ραλλικές" κατοχικές δραχμές, τότε που με 5 δις αγόραζες μια μπουκάλα λάδι.

Ο "πρωθυπουργός" κι άλλοι έκφρασαν χθες τις αρνητικές συνέπειες της επιστροφής στην δραχμή με δεδομένο ότι θα αποπληρώσουμε όσα "χρωστάμε".

Γιατί δεν μας λέει τι θα γίνει αν επιστρέψουμε στο εθνικό νόμισμα και λόγω εθνικής κυριαρχίας κηρύξουμε τα δάνεια απεχθή και επαχθή που αναμφίβολα είναι κι αρνηθούμε να τα πληρώσουμε ; Αυτό δεν έκανε ακόμα κι ο φασίστας Μεταξάς το 1936 ; Αυτό δεν έκανε ο Ραφαέλ Κορέα του Εκουαδόρ πρόσφατα ;

Γιατί δεν μας λέει λέξη για την απαίτηση πληρωμής των πολεμικών αποζημιώσεων;

Μπορούμε να μιλάμε για μια υποτιμημένη δραχμή όπως λέει ο "πρωθυπουργός" όταν με την έξοδο μας θα καταρρεύσει η Ισπανία, η Ιταλία, θα διαλυθεί η ε.ε και το ευρώ δεν θα υπάρχει σαν νόμισμα ; Υποτιμημένη δραχμή σε σχέση με τι ; Ποια θα είναι τα αποτελέσματα της οικονομικής κατάστασης της υπόλοιπης Ευρώπης όταν διαλυθεί η ε.ε και το ευρώ ; Τι θα χρωστούν οι υπόλοιποι ; 2 τρις χρωστάει σήμερα η Ιταλία και κάτι λιγότερο η Γερμανία.

Ποιος θα έρθει να μας αγοράσει τσάμπα τότε όταν με το εθνικό νόμισμα ελέγχεται η εισροή - εκροή συναλλάγματος ; Μήπως μας αγοράζουν τσάμπα τώρα με τα ευρουλάκια ;

"Πρωθυπουργός", Διαμαντοπούλου, κωλοτούμπας κι αρκετοί άλλοι δεν κάνουν αναφορά στις εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου. Γιατί ; Τι προετοιμάζουν ; Τον Απρίλιο του '36 ο Μεταξάς έγινε πρόεδρος κυβέρνησης εθνικής ενότητας και 4 μήνες μετά έκανε δικτατορία.

Ξαναζούμε την ιστορία μας σαν φάρσα γιατί μας επιβάλλουν οι δάνειες δυνάμεις να την ξαναζήσουμε ! Πόσο θα αργήσουν να κάνουν άρση του άρθρου 11 για να σταματήσει η λαϊκή αντίδραση ; Πώς μπορεί να χαρακτηρισθεί η παρουσία 7000 αστυνομικών στο Πολυτεχενείο και η άρνηση !!! Διαμαντοπούλου να καταθέσει στεφάνι;

Σήμερα έχουμε μια "κυβέρνηση" Παγκάλου αντάμα με Άδωνι. Μια λογική συνέχεια του "αντιμπολσεβικισμού" μόνο που δεν είμαστε όλοι μπολσεβίκοι. Οι εθνικόφρονες και τα μιάσματα έγιναν για τον Καρατζαφέρη ευρωπαϊστές και μπολσεβίκοι.

Σήμερα έχουμε μια κυβέρνηση με υπουργό μεταφορών τον "δημοκράτη" Βορίδη που θα λύσει το πρόβλημά μας (αλήθεια ακούσατε λέξη για το ιδιοκτησιακό ;).
Ωιμέ, πανηγυρίζουμε συνάδελφοι !

Θα ισχύσουν τα πληθυσμιακά κριτήρια μόνο που δεν θα κάνουμε μεροκάματο λόγω οικονομικής εξαθλίωσης του λαού που θα πηγαίνει με τα πόδια.

ΜΙΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...