Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Τί το τόσο κακό έκαναν οι φιλοχουντικοί ευέλπιδες υπουργέ μου; Δημοκράτη μου ; (Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011)

Της Τζένης Κ.
 Το ότι ορισμένοι ευέλπιδες μερακλώσανε μετά από τη γιορτή του Πολυτεχνείου και κρατήσανε το ίσο του επικεφαλής τους που νοστάλγησε ο άνθρωπος την Εθνοσωτήριο κι είπε να ερμηνεύσει ένα  σχετικό τραγουδάκι,  δεν είναι και προς θάνατον… Τουλάχιστον εμένα δε με ενοχλεί. Συνήθισα. Και πιστεύω ακράδαντα ότι δε βρέχει «σταγονίδια». Απλώς μας φτύνουνε… Πιστεύω επίσης ότι είναι άδικο να οδεύει προς
αποποινικοποίηση η φούντα και όχι η Χούντα… Κακώς διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους οι αρθρογράφοι μεγάλων εφημερίδων που, κατά τα λοιπά, χαιρετίζουν και τη «φορετή» μας, μονιμότερη του προσωρινού, κυβέρνηση. Τραγικά ειρωνική βρίσκω ότι είναι η δήλωση του Υπουργού Αμύνης Δημήτρη Αβραμόπουλου με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό: «Δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε συμπεριφορά παρέκκλισης από τις αρχές της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Ελευθερίας». Κι εσύ ο ίδιος, υπουργέ μου, προϊόν παρέκκλισης από τις αρχές της Δημοκρατίας είσαι. Αν θυμάμαι καλά, στις τελευταίες εκλογές, το κόμμα σου εμαυρίσθη. Στο μεταξύ μάλιστα, τα πράγματα στη χώρα άλλαξαν άρδην…, αλλά δε ζητήθηκε η γνώμη των αποκάτω για την υπουργοποίησή σου, σωστά;  Επιπλέον, αυτό το περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων καλύτερα να μην το πιάσουμε ως θέμα. Ανθρώπινα δικαιώματα είναι η ζωή, η ελευθερία, η εργασία και η περιουσία. αλλά έχετε όλοι μαζί παρεκκλίνει σημαντικά από τις αρχές τους… Κι ετούτη την ώρα που μιλάμε, η τρίτη γωνία του σκαληνού τριγώνου της συγκυβέρνησης είναι ακροδεξιά… Ένα τραγουδάκι ματζόρε θα με πειράξει λοιπόν; Λαλάτε το ευέλπιδες… Από μουσική, ακόμα κι από κακοστρατευμένη μουσική δε βλάφτηκε ποτέ κανείς.
Το πρόβλημα είναι όμως ότι ο Υπουργός δε με ακούει. Θέλει να τιμωρήσει τα καημένα τα παιδιά που απλώς μουσικοποιήσανε ένα σύμπτωμα της καθολικής νόσου. Θα πέσουνε άγριες ποινές. Σας μεταλαμπαδεύω όλες τις σχετικές πληροφορίες, μήπως προλάβουμε και παρέμβουμε και αποσοβηθούν οι τραγικές εξελίξεις. Όσοι συμμετείχαν λοιπόν στο εμβατηριακό χάππενινγκ της 17ης Νοέμβρη θα υποβληθούν σε:
  • Γαργάρες και κομπρέσες και αγιασμό με το «Eau sauvage» του Dior για απαλλαγή από τη χουντική δυσοσμία.
  • Πολύωρο τροχάδην στο προαύλιο της Σχολής Ευελπίδων με ταυτόχρονη αναφώνηση προσβλητικών εκφράσεων, όπως: «Πτου κακά!», «Πιπέρι στη γλώσσα μου!», «Ο Απρίλης είναι ο μήνας ο κακός!»
  • Υποχρεωτική εντρύφηση στο Μαρξ, προκειμένου να επιτευχθεί το σωστό ιδεολογικό ισοζύγιο.
  • Υποχρεωτική "λησμόνηση" (διά κατακεφάλων) του Μαρξ, για να μη γίνει και καμιά ζημιά εκ του αντιθέτου.
  • Υποχρεωτική αποτρίχωση με φωτόλυση, ύπνος με σατέν πυζάμες και σεμινάρια από τους FAB5 για την αποβολή της στρατιωτικής κουλτούρας.
  • Εκμάθηση κλασικής μουσικής, σολφέζ, αρμονίας, ντικτέ, σύνθεσης κλπ, προκειμένου να εκλεπτυνθεί το κριτήριο και να απορρίπτονται οι κανίβαλες μουσικές επιλογές…
Οργανωθείτε να σταματήσουμε το δημοκράτη Αβραμόπουλο. Είναι αδίστακτος…


Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...