Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ : ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΜΑΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ – ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ; (Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011)

Νέα παρέμβαση Αμβρόσιου στα πολιτικά δρώμενα της χώρας επιχειρεί ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, μέσω του προσωπικού του ιστολογίου, όπου επιτίθεται με σφοδρότητα κατά του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου

Ο κ. Αμβρόσιος χαρακτηρίζει φερέφωνο τον Παπαδήμο και προβλέπει ότι θα διεκδικήσει την εξουσία στο μέλλον ενώ για τον κ. Παπανδρέου εκτιμά ότι είναι ένα «πεσμένο καλάμι» και υπενθυμίζει καταγγελίες ότι ο Παπανδρέου είναι αβάπτιστος

Διαβάστε όλο το κείμενο που δημοσιεύει ο Αμβρόσιος με τίτλο « Δεν μπορούμε ούτε να συμφωνήσουμε αλλά ούτε και να διαφωνήσουμε »

« Ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου δεν είναι πια Πρωθυπουργός της Χώρας! Εκών ή άκων παρέδωσε την Εξουσία σε ένα άλλο πρόσωπο, τον κ. Λουκά Παπαδήμο. Ένα πρόσωπο, επιλεγμένο από τα ξένα Κέντρα Αποφάσεων, τα οποία και τον επέβαλαν στην ταλαίπωρη Χώρα μας. Φωνή ή μάλλον φερέφωνο των ξένων Αφεντάδων μας στην Ελλάδα είναι τα ευχερώς εξαγοραζόμενα ΜΜΕ (θυμηθήτε το Σχέδιο Αννάν για την Κύπρο). Αυτά έκαμαν την σχετική προπαγάνδα, τήν "σπέκουλα",ώστε ο κ. Παπαδήμος ,(αυτό το Στέλεχος των ξένων Διευθυντηρίων, συγχρόνως δε και συνένοχος και συνυπεύθυνος για την σημερινή οικονομική κρίση),να κληθή απο το πουθενά για να κυβερνήσει την Χώρα, αύριο δέ ως προ-κάτ Πρωθυπουργός να διεκδικήσει την Εξουσία και μέσα απο τη εκλογική διαδικασία!Αυτό, παρακαλώ, να το θυμάσθε.

Ας επανέλθουμε όμως στο κύριο θέμα μας. Από την ώρα που ο κ. Γ. Παπανδρέου κατέθεσε την Εξουσία, παρατηρείται ένας καταιγισμός ειδήσεων, καταγγελιών καί δημοσιευμάτων, τα οποία με τον ένα ή τόν άλλο τρόπο τον κατηγορούν!Μπορεί να είναι αλήθεια ή ψέμματα, όσα τώρα δημοσιεύονται. Αλλά το ερώτημά μας είναι:Γιατί όλα αυτά να δημοσιεύονται τώρα;Γιατι δεν τα έγραφαν και χθές όσοι προσπαθούν να του προσάψουν ψόγο; Οι γενναίοι κτυπούν τα καλάμια όταν είναι όρθια! Ο κ. Γ. Παπανδρέου τώρα πια είναι ένα πεσμένο καλάμι! Μοναδική εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί ο εκ Κρήτης κ. Θ. Ακρ...κης, ο οποίος επί έτη τώρα δια του διαδικτύο καταγγέλλει ότι ο κ. Παπανδρέου είναι αβάπτιστος, δηλ. δεν είναι χριστιανός! Αλήθεια; Ψέμματα; Η καταγγελία προέρχεται από ένα γενναίοΚρητικό και απευθυνόταν στον εως χθες Πρωθυπουργό.

Καλώ ή κακώς ο « Γεώργιος » έγιναι και πάλι « Γιωργάκης » . ( βλ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ 27.11.2011 ). Από καθήκον λοιπόν δημοσιεύουμε σήμερα το πρώτο από αυτά τα καταγγελτικά δημοσιεύματα για να ακολουθήσουν και άλλα. Δεν παίρνουμε θέση ! Δεν μπορούμε να πάρουμε θέση, διότι δεν γνωρίζουμε. Την ευθύνη έχουν όσοι καταγγέλλουν τον τέως Πρωθυπουργό. »

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...