Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Μ. Βορίδης: Παράθυρο για πληθυσμιακά κριτήρια στην απελευθέρωση ταξί (Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011)

  Παράθυρο αλλαγών στο θέμα της απελευθέρωσης των ταξί άνοιξε ο υπουργός Μεταφορών Μάκης Βορίδης, με συνέντευξή του το πρωί της Δευτέρας.

  Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι θα εξετάσει το ζήτημα του πληθυσμιακού κριτηρίου, κάτι που είχε απορρίψει η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου.


  Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον real fm 97.8, ο κ. Βορίδης τόνισε ότι θα υλοποιηθεί η απελευθέρωση του επαγγέλματος του μεταφορέα αλλά, όπως είπε, «το περιεχόμενο της απελευθέρωσης δεν το διαβάζω στο μνημόνιο»

  Ερωτηθείς εάν θα εξετάσει και τα πληθυσμιακά κριτήρια, όπως είχαν ζητήσει οι εκπρόσωποι του κλάδου, η ΝΔ, πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, απάντησε: «Βέβαια»...

  Ο κ. Βορίδης επιχείρησε να εξηγήσει την απόφαση του ΛΑΟΣ να συμμετάσχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου από τη στιγμή μάλιστα που ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε δημοσίως δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, λέγοντας μάλιστα ότι θα καταψηφίσει τη δανειακή σύμβαση.

  «Εμείς θα προτιμούσαμε εκλογές. Είναι εφικτό; Όχι. Ποιος μπορεί να λύσει τα δεδομένα προβλήματα και να επαναφέρει την ηρεμία; Μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Είναι μία πρόταση του Γ. Καρατζαφέρη εδώ και δύο χρόνια. Άλλωστε τον είχε προτείνει τον κ. Παπαδήμο σε ανύποπτο χρόνο» είπε ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε:

  «Το μείζον ήταν να αλλάξει ο πρωθυπουργός. Γιατί δεν είχαμε καμία εμπιστοσύνη στη διαπραγμάτευση που θα έκανε η κυβέρνησή του για τη δανειακή συμφωνία. Πρέπει πάντα να έχεις εναλλακτική πρόταση γιατί αλλιώς είσαι σαν την Αριστερά. Καταγγέλλεις και μετά πας σπίτι σου ευτυχής»...
Ακούστε τι είπε ο κ. Βορίδης στον real fm 97,8

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...