Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ : ΤΑ ΛΑΘΗ ΘΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ (Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011)

Τα λάθη που έχουν προκύψει με το τέλος ακινήτων και τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς της ΔΕΗ θα συμψηφιστούν στις επόμενες δόσεις. Όσον αφορά την προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Καλαμάτας το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα προβεί...
στις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου όπως λένε στο οικονομικό επιτελείο «να μη δημιουργούνται
ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες».
Αυτά αποφασίστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή στελεχών της ΔΕΗ και εκπροσώπων της ΚΕΔΚΕ.
Επίσης η ΔΕΗ θα στείλει στους δήμους μηχανογραφικά στοιχεία για τις τιμές ζώνης ώστε να διορθωθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει.
Από το υπουργείο Οικονομικών ζητήθηκε από την ΔΕΗ το τέλος του 2012 να κατανεμηθεί σε περισσότερες των δύο δόσεων με βάση τις δυνατότητες που έχει το μηχανογραφικό σύστημα της επιχείρησης ενώ οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται και τα ΚΕΠ για να ενημερωθούν.
Πιο αναλυτικά στη σύσκεψη μετείχαν οι γενικοί γραμματείς και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών και η ηγεσία της ΚΕΔΚΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Ασκούνη, τον γενικό γραμματέα Δήμαρχο Αμφιλοχίας κ. Κοιμήση και τον γενικό διευθυντή κ. Τάκη Βασιλείου. Μετείχαν, επίσης, ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής κ. Ηλίας Λιακόπουλος, καθώς και αρμόδιοι παράγοντες της ΔΕΗ.
Τα ειδικότερα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη σύσκεψη ήταν τα εξής:
Διαπιστώθηκε ότι η ροή εξόφλησης του τέλους μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ είναι ικανοποιητική και είναι αντίστοιχη με τη συνήθη ροή εξόφλησης των τιμολογίων της ΔΕΗ.
Επειδή η προσωρινή διάταξη του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Καλαμάτας έχει εκδοθεί καθ΄ υπέρβαση της δικαιοδοσίας των πολιτικών δικαστηρίων σε σχέση με ζητήματα βεβαίωσης και είσπραξης φόρων και τελών, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες. 
http://fimotro.blogspot.com/2011/11/blog-post_9190.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...