Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ – ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ (Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011)

  Αναστέλλει η ΔΕΗ για μερικές ημέρες τις διαδικασίες διακοπής της ηλεκτροδότησης στους καταναλωτές που δεν πλήρωσαν το τέλος ακινήτων, ύστερα από
αίτημα του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να θεσπιστούν οι ρυθμίσεις που έχουν αναγγελθεί για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.

  Αυτό προκύπτει από δηλώσεις του διευθυντή δημοσίων σχέσεων της ΔΕΗ Κίμωνα Στεριώτη. Οι εντολές αποκοπής θα εκδίδονται μεν από τη ΔΕΗ και θα αποστέλλονται στο Διαχειριστή του δικτύου, αλλά δεν θα εκτελούνται προσωρινά.

  Στο μεταξύ, περίπου 200 εργαζόμενοι της ΔΕΗ προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής σε κατάληψη στο Κέντρο Έκδοσης Εντολών Διακοπής Ρεύματος στη λεωφόρο Μεσογείων, προκειμένου να "μη φύγει καμία εντολή διακοπής σε κανένα σπίτι φτωχού, ανέργου, μικροσυνταξιούχου", όπως είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ν. Φωτόπουλος.

  Μάλιστα δήλωσαν ότι θα παραμείνουν έως το πρωί έτσι ώστε να εμποδίσουν τους εργαζόμενους στο κέντρο να μπουν στο κτίριο.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...