Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Το mytaxi εξαγοράζει και τη ρουμανική εφαρμογή Clever Taxi..!

Η mytaxi ανακοίνωσε την απόκτηση του 100% της Clever Tech, διαχειριστή της δημοφιλούς εφαρμογής κράτηση
ς ταξί Clever Taxi στη Ρουμανία.
Με την εξαγορά αυτή, το mytaxi εδραιώνει την παρουσία του στη διεθνή αγορά μεταφορών και ενισχύει τη θέση του ως κορυφαία εφαρμογή ηλεκτρονικής κλήσης ταξί στην Ευρώπη. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην αποκαλύψουν τα ακριβή στοιχεία της συναλλαγής, αλλά δήλωσαν ότι πρόκειται για έναν οκταψήφιο αριθμό.

H Clever Taxi ιδρύθηκε το 2010 από τους Mihai Rotaru και Alexandru Dumitru, λειτουργεί σε είκοσι μεγάλες πόλεις της Ρουμανίας και έχει 17.000 εγγεγραμμένους οδηγούς ταξί και περίπου 600.000 εγγεγραμμένους πελάτες. Από το 2010, η Clever Taxi έχει προσφέρει πάνω από 40 εκατομμύρια κούρσες στη Ρουμανία, γεγονός που την καθιστά τη μεγαλύτερη εφαρμογή ηλεκτρονικής κλήσης και κράτησης ταξί στη Ρουμανία. Προς το παρόν, το brand Clever Taxi θα συνεχίσει να υπάρχει, γεγονός που σημαίνει ότι οι Clever Taxi οδηγοί και οι πελάτες τους θα είναι σε θέση να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία όπως έχουν συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Μέσω αυτής της στρατηγικής εξαγοράς, η mytaxi επιταχύνει τη διεθνή επέκταση της εφαρμογής κράτησης ταξί στην Ευρώπη. Ξεκινώντας το 2009, το mytaxi ήταν η πρώτη εφαρμογή στον κόσμο που επέτρεπε την άμεση σύνδεση μεταξύ των χρηστών ταξί και των οδηγών ταξί. Με έναν παγκόσμιο όγκο που ξεπερνά τις 10 εκατομμύρια λήψεις (downloads), με περισσότερους από 120.000 εγγεγραμμένους οδηγούς και διαθεσιμότητα σε περισσότερες από 70 πόλεις δέκα – και σύντομα έντεκα – ευρωπαϊκών χωρών, η mytaxi είναι πρωτοπόρος στον τομέα των εφαρμογών κλήσης και κράτησης ταξί. Η Ρουμανία θα γίνει η ενδέκατη χώρα στην Ευρώπη στην οποία λειτουργεί το mytaxi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...