Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ηράκλειο: Με ταξί μετέφεραν πλήθος λαθραία τσιγάρα και καπνό..!

Ο βαρύς ταξιδιωτικός σάκος που μετέφερε ένας Πακιστανός στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κίνησε υποψίες στους
άνδρες της Ασφαλείας του Λιμενικού 

Ο βαρύς ταξιδιωτικός σάκος που μετέφερε ένας Πακιστανός ο οποίος σταμάτησε ταξί στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κίνησε υποψίες στους άνδρες της Ασφαλείας του Λιμενικού που τον σταμάτησαν πριν αναχωρήσει για το σπίτι όπου τον περίμεναν άλλοι δυο ομοεθνείς του.

Μέσα στο σάκο, βρέθηκαν 1.470 πακέτα τσιγάρα και 586 συσκευασίες καπνού χωρίς την ένσημη ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη και οι λιμενικοί πήγαν κατευθείαν στην διεύθυνση που είχε δώσει στον ταξιτζή. Εκεί, έφτασε και ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση προϊόντων καπνού σκύλος που ανέλαβε να ερευνήσει το σπίτι. Κατά την έρευνα βρέθηκαν άλλα 190 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 26 συσκευασίες καπνού, ενώ κατασχέθηκαν 435 ευρώ, πέντε κινητά και δύο πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι δύο Πακιστανοί που βρίσκονταν εκεί συνελήφθησαν και, μαζί με τον πρώτο ομοεθνή τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με την κατηγορία της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα. Τα συνολικά 1.660 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οι 612 συσκευασίες καπνού εστάλησαν στο Τελωνείο Ηρακλείου για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου.

ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...