Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΠΟΕΙΑΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Χάος και ασυδοσία στις επιβατικές μεταφορές..!

ΠΡΟΣ: Υπουργό Μεταφορών
            Υπουργό Τουρισμού
Κοινοποίηση :  Υπουργό Δημοσίας
Τάξης
                          Υπουργό Ναυτιλίας
                         Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής
                         Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά
                         Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας      
                 Αθήνα 27-6-2017
Αρ.Πρωτ.: 1215
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Εν μέσω τουριστικής περιόδου, οι ελεγκτικές αρχές εξαντλούν την αυστηρότητά τους στους αυτοκινητιστές ταξί, τις περισσότερες φορές επειδή –λόγω αναδουλειάς και έλλειψης υποδομών από την Πολιτεία- καταλαμβάνουν χώρο και πέρα από στις πιάτσες. Την ίδια στιγμή δίπλα τους «φορτώνει» ένα πειρατικό αυτοκίνητο (συνήθως της Uber) χωρίς νόμιμα παραστατικά. Αλλά ποιος νοιάζεται;
-       Η κυβέρνηση που κρατάει στο συρτάρι το νομοσχέδιο για τους «σύγχρονους πειρατές»;
-       Η αντιπολίτευση που τους ξεναγεί στα γραφεία της;
         Η δικαιοσύνη που νίπτει τας χείρας της και παραπέμπει στο εγγύς μέλλον κάθε υπόθεση που αφορά την Uber και την υποκλοπή έργου;
-       Οι ελεγκτικές αρχές που έχουν εντάξει στο καθημερινό τους πρόγραμμα το κυνήγι των ταξιτζήδων;
Χωρίς αμφιβολία το νομοθετικό έργο του Χατζηδάκη και της Κεφαλογιάννη έχει προσδώσει απίστευτη υπεραξία στις τουριστικές επιχειρήσεις, που επένδυσαν σε μια αγορά χωρίς κανόνες, χωρίς ποινές (για όλους τους υπόλοιπους εκτός από τους ταξιτζήδες) που οποιοσδήποτε μπορεί να πραγματοποιεί επιβατική μεταφορά αρκεί να έχει ένα αυτοκίνητο. Οι νόμοι 4093/2013 και 4199/2014 φτιάχτηκαν όχι μόνο για να διευκολύνουν την υποκλοπή έργου αλλά και την μεταφορά χρημάτων σε φορολογικούς παραδείσους.
Το χάος και η ασυδοσία που διέπει τις επιβατικές μεταφορές, μας οδηγεί ως κλάδο στην οικονομική καταστροφή και στην ανεργία.
Μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο και επειδή η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, κάνουμε έκκληση προς κάθε κατεύθυνση και κάθε αρμόδια αρχή, να αναλάβει επιτέλους την ευθύνη που της αναλογεί. Ζητάμε ίση μεταχείριση για όλους. Κάθε παράβαση από όπου κι αν προέρχεται να τιμωρείται, χωρίς καμία διάκριση, όπως ορίζει ο νόμος.
Είναι κρίμα να οδηγηθούμε σε θερμά επεισόδια για να τηρηθούν τα αυτονόητα.
Poeiata Ypografh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...