Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΑΞΙ -ΑΓΟΡΑΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ- Απαντήσεις – Ερωτήματα στους ευφυείς ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ..!

Στους Εκλογικούς Αγώνες πάντοτε παρουσιάζονται από τους Συνδυασμούς τα προγράμματα, οι θέσεις, τα επιτεύγματα και τα
οράματα τους, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύονται και οι Αδυναμίες των Συνδικαλιστικών «Αντιπάλων». 

Οι Εναλλακτικοί, θέλοντας να ξεχωρίσουν –πρωτοτυπήσουν και σε αυτό, καθώς είναι χωρίς πρόγραμμα, χωρίς θέσεις και οράματα, χωρίς επιτεύγματα, καταφεύγουν στη Συκοφαντία των άλλων Συνδυασμών εφαρμόζοντας τον 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

Τακτική τους είναι να πετάνε την μπάλα στην κερκίδα και μπαίνουν στην Συνδικαλιστική αντιπαράθεση με Σοφιστείες και ρητά αμφιλεγόμενων προτύπων τους, οι οποίοι είναι περιθωριοποιημένοι και απομονωμένοι παγκοσμίως.

Ο λόγος τους είναι αλαζονικός, υπεροπτικός, αφού έχουν την πεποίθηση ότι αυτοί και μόνον αυτοί έχουν τη σωστή άποψη και προσπαθούν να την επιβάλλουν παντοιοτρόπως κι όταν δεν τα καταφέρουν με τη συκοφαντία, τα ψεύδη και την παραπληροφόρηση με ύπουλο τρόπο, τότε προχωρούν σε πραξικοπηματικές ενέργειες (βλέπε αντισυγκεντρώσεις, παρακώληση Γενικών Συνελεύσεων, αποχωρήσεις και διασπάσεις) αδιαφορώντας για τις καταστροφικές συνέπειες των πράξεων τους.

Αντιμετωπίζουν τους ψηφοφόρους των άλλων παρατάξεων σαν δεύτερης κατηγορίας επαγγελματίες, τους αποκαλούν πρόβατα, ανίκανους να κρίνουν από μόνοι τους τα γεγονότα και να πάρουν σωστές αποφάσεις για τα θέματα που τους αφορούν.
Το δυστύχημα γι’ αυτούς είναι ότι η Συντριπτική πλειοψηφία γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει, μόνο που δεν βολεύει τους Εναλλακτικούς, γι’ αυτό πρέπει να απαξιώνεται και να προσβάλλεται βάναυσα. 

Αντί να απαντούν ευθέως στα ερωτήματα που τίθενται αβίαστα, καταφεύγουν σε Αμπελοφιλοσοφίες – Σοφιστείες και έκθεση ανούσιων ιδεών – ιδεοληψιών, που είναι η προσφιλής τους τακτική, μα επί της ουσίας τίποτα.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Γιατί κάνουν διασπαστικές κινήσεις με λόγο και πράξεις; Όταν δεν μπορούν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ να πείσουν την πλειοψηφία, κάνουν ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ποδοπατώντας Καταστατικά, Νόμους και Αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων, απειλώντας για δημιουργία άλλου σωματείου. Να χαίρονται τη ‘Δημοκρατία’ τους.

Γιατί ζητάνε με λόγο και πράξεις την κατάργηση των Οργάνων (Συνεταιρισμούς, Κοινοπραξίες κ.λπ.), που με κόπο και αγώνες θεσμοθέτησαν κάποιοι άλλοι Οραματιστές και είναι κατ’ εξοχήν Αναπτυξιακά Όργανα και τα οποία ωφελούν τον κλάδο;
Γιατί με λόγο και πράξεις τους προκαλούν και επιδιώκουν την Αποσταθεροποίηση του κλάδου με ό,τι αυτό συνεπάγεται;

Γιατί με ενέργειες τους πολέμησαν την Ενιαία Έδρα που δημιουργήθηκε, και στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Συνοικίες της Πάτρας, όπου κατοικούν το 50% των Πατρινών; Υπενθυμίζουμε ότι πριν την διεύρυνση, η Περιμετρική της Διοικητικής Μονάδας ήταν πέντε χιλιόμετρα, και ΔΕΝ περιελάμβανε τον μισό πολεοδομικό ιστό της πόλης. Προφανώς για Μικροσυνδικαλιστικές Σκοπιμότητες. Σημειωτέον ότι με αυτή την ενοποίηση, απεφεύχθη η έκδοση 100 νέων Αδειών περιμετρικά της Πάτρας, σε πυκνοκατοικημένες περιοχές όπως Ρίο, Οβρυά, Βραχνέικα κλπ.

Γιατί με ενέργειες τους διαλύουν την έννοια της Έδρας, ρίχνοντας νερό στο μύλο αυτών που προωθούν την κατάργηση της, αφού προτείνουν ένας νομός να είναι μία έδρα;
Γιατί πάνε κόντρα στις Αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων για Συλλογικότητα στις ενέργειες μας; Καταστρατηγώντας και περιφρονώντας το καταστατικό, πάνε και προβοκάρουν τα Συλλογικά Όργανα (Κοινοπραξία), δίνοντας ανταγωνιστικές προσφορές για Μεταφορά Μαθητών, κόντρα στα θεσμοθετημένα Όργανα, δίνοντας χέρι βοηθείας σε αυτούς που επιβουλεύονται την ενότητα και την ενιαία προσφορά, που είναι προφανέστατα προς όφελός μας. 

Σημείωση: Την Διασπαστική αυτή τακτική, δυστυχώς, την έκαναν τα εκλεγμένα στελέχη της παράταξής τους μαζί με τους Σκοτεινούς Υποβολείς τους. Ευτυχώς, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων τους αλλά και ορισμένοι εκλεγμένοι τους, εντάχθηκαν στην Κοινοπραξία του Σωματείου. Είναι και αυτοί ανίκανοι να διαχειριστούν τα συμφέροντά τους;
Τι έχουν να πουν γι’ αυτούς που δεν τους ακολούθησαν στην κατεξοχήν Διασπαστική αντικίνηση;

Γιατί ποτέ και κανένας από τα Στελέχη τους δεν κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου κατά τις ιστορικές κινητοποιήσεις, όπως χαρακτηρίστηκαν, την περίοδο Ραγκούση (2011); Σε αντίθεση με 320 Αγωνιστές Συναδέλφους, που οδηγήθηκαν σε 22 Δίκες - μεταξύ αυτών το Προεδρείο και ο Πρόεδρος του Σωματείου που κατασυκοφαντείται; Προφανώς εκμεταλλεύονταν την αγωνιστικότητα άλλων συναδέλφων αγωνιστών κρυπτόμενοι στα μετόπισθεν. 

Αποκορύφωση ήταν ότι δεν υπήρξε καμία παρουσία Συμπαράστασης στις Δικαστικές Αίθουσες κατά την εκδίκαση των υποθέσεων.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

α) Πράγματι όλες αυτές οι ενέργειές τους είναι «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ», αλλά οδηγούν στην καταστροφή.

β) Ο τρόπος και η συμπεριφορά τους είναι πραγματικά παραπλανητικός, ομιχλώδης, αδιαφανής. Είναι ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ. Φυσικό είναι αφού κινούνται στη ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. 

Και αφού μιλούν για Μεσαίωνα, δυστυχώς γι’ αυτούς, μετά τον Μεσαίωνα ήρθε η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που ορισμένοι ομοϊδεάτες-πρότυπά τους, την πολέμησαν, αλλά δεν κατάφεραν να επαναφέρουν το Μεσαίωνα.

Παρόλα αυτά εμείς ζητήσαμε στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευσή μας να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες, γιατί πιστεύουμε ότι οι Δημοκρατικές Διαδικασίες πρέπει να τηρούνται και να διευρύνονται, αφού μέσα από τον πλουραλισμό και την πολυφωνία, βγαίνουν θετικά αποτελέσματα για τον κλάδο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...