Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Παράδειγμα: 32χρονος ταξιτζής βρήκε το πορτοφόλι τουρίστα με 3.000 ευρώ και το επέστρεψε..!

Το πρωινό της περασμένης Τρίτης ο 32χρονος οδηγός ταξί Γιάννης Κυπριώτης είχε βάρδια στην περιοχή του Πειρα
ιά. 

Ξαφνικά είδε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του ένα φουσκωμένο πορτοφόλι. Όταν το άνοιξε διαπίστωσε ότι περιείχε περίπου 3000 ευρώ σε μετρητά, δεκάδες πιστωτικές κάρτες και ταξιδιωτικά έγγραφα.

Παρά το γεγονός, όπως λέει, πως πλέον το μεροκάματο βγαίνει πολύ δύσκολα δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει τα χρήματα. Κατάλαβε ότι το πορτοφόλι ανήκε σε έναν Γάλλο Τουρίστα που μαζί με την σύζυγο του είχαν επιβιβαστεί στο ταξί του λίγη ώρα νωρίτερα.



Κατευθείαν ακολούθησε την ίδια  διαδρομή, αναζήτησε τον Γάλλο τουρίστα και τον εντόπισε σε δικηγορικό γραφείο. Η πράξη του αυτή σίγουρα μας τιμά ως χώρα και ο Γάλλος τουρίστας αφού τον ευχαρίστησε του υποσχέθηκε πως θα μεταφέρει στους συμπατριώτες του τις καλύτερες εντυπώσεις από την χώρα μας.

Στο iefimerida.gr μίλησε ο 32χρονος οδηγός ταξί, όπου και περιέγραψε τι έχει συμβεί: «Είμαι αυτοκινητιστής,και με έστειλε η εταιρία που εργάζομαι να πάρβ ένα ζευγάρι Γάλλων από ξενοδοχείο στο Πειραιά, με προορισμό ωστόσο πάλι μέρος στον Πειραιά. Οχι μακρινή απόσταση, διαδρομή πέντε λεπτών. Δεν είχαμε καμία ομιλία κατά τη διάρκεια της κούρσας, φτάσαμε σε ένα δικηγορικό και εκεί τους άφησα. Με πλήρωσε η γυναίκα του το κόστος της διαδρομής και έφυγα. 

Στη συνέχεια πήγα να πλύνω το αυτοκίνητο, γιατί την προηγούμενη έβρεχε. Πριν πάω το τσέκαρα και βρήκα το πορτοφόλι. Ήταν φουσκωμένο το πορτοφόλι, είχε πιστωτικές και πάρα πολλά χρήματα. Εκεί που τον άφησα λοιπόν, εκεί πήγα. Πήγα στο δικηγορικό γραφείο ο οποίος ήδη είχε καταλάβει τι είχε συμβεί και είχε παρακαλέσει ήδη την κοπέλα να ψάξουν να με βρουν. Ημουν ήδη εκεί. Του το παρέδωσε, με ευχαρίστησε και είπε ότι θα πει στη χώρα του τα καλύτερα για την Ελλάδα».



ΠΗΓΗ: http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...