Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΑΞΙ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ – ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ..!


ΕΝΟΤΗΤΑ


Μέσα από την Μακροχρόνια ενασχόλησή μας με το Συνδικαλισμό, σε όλες τις Βαθμίδες του (Αου -Βου -Γου βαθμού), υπηρετήσαμε, προασπίσαμε 
και  εγγυηθήκαμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ την ενότητα του κλάδου - ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την μακροβιότητα και τη συνέχεια του κλάδου, διασφαλίζοντας παράδοση εκατονταετίας, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξαν οι ιδρυτές του Σωματείου.

Άλλοι «εναλλακτικοί», με δηλώσεις, ενέργειες και πράξεις τους, συμβάλλουν  στη διάσπαση του Σωματείου με απώτερο σκοπό τη δημιουργία νέου, αδιαφορώντας για τις καταστροφικές συνέπειες.


ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Δημιουργήσαμε - θεσμοθετήσαμε ΝΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ του ΚΛΑΔΟΥ:
Προμηθευτικός καταναλωτικός Συνεταιρισμός
Κοινοπραξία ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ για ανάληψη Σχολικών Δρομολογίων καλύπτοντας όλους τους ιδιοκτήτες TAXI μέλη του Σωματείου μας.

Μετατροπή των Ραδιοδικτύων σε σύγχρονους Μεταφορικούς Συνεταιρισμούς, σε συνεργασία με τις Διοικήσεις τους, με προοπτική και τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και αντιμετώπισης των Ανταγωνιστών μας – βλέπε UBER κ.λπ.

Άλλοι, δήθεν «προοδευτικοί», δήλωναν στις Γενικές Συνελεύσεις των εν λόγω οργάνων ότι δεν έχουν λόγο ύπαρξης και δρομολογούσαν τη διάλυσή τους με ενέργειες διασπαστικές, παρ’ όλο που ήταν εκλεγμένοι με υποχρέωση να τους προασπίζονται - βλέπε Γενική Συνέλευση προμηθευτικού καταναλωτικού Συνεταιρισμού.


ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ


Αποτρέψαμε τη διάσπαση του κλάδου, που οδηγεί στην πλήρη καταστροφή, όπως αποδεικνύουν και τα παραδείγματα από άλλες πόλεις, όπου ανεγκέφαλοι και επικίνδυνοι, δήθεν συνδικαλιστές, επιχείρησαν και σε ορισμένες περιπτώσεις πέτυχαν τη διάλυση.

Άλλοι, δήθεν «νεωτεριστές», συνεχίζουν να ενεργούν διασπαστικά κάνοντας αντισυγκεντρώσεις κατά τη διεξαγωγή Γενικών Συνελεύσεων, συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς Μεταφοράς Μαθητών ανταγωνιστικά στο Σωματείο και στα θεσμοθετημένα όργανα του (Κοινοπραξία), δημιουργώντας Αθέμιτο Ανταγωνισμό μεταξύ Συναδέλφων. Εμποδίζουν, σπεκουλάροντας με σοφιστείες, ακόμα και τη διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών αποσκοπώντας στην απομόνωση του Σωματείου και στην αδυναμία εκπροσώπησης του σε Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια όργανα του κλάδου. Αντιπαλεύουν και δεν αναγνωρίζουν τους Νόμους, τα Καταστατικά και τις Συλλογικές αποφάσεις ΛΟΓΩ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ & ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ.


ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ


Εξασφαλίσαμε και συνεχίζουμε να αναζητούμε νέο έργο στον κλάδο μέσα από τα θεσμοθετημένα όργανα που είναι εργαλεία Ανάπτυξης και προοπτικής.
Δημιουργήσαμε ΕΝΙΑΙΑ ΕΔΡΑ με παράλληλη εφαρμογή Περιμετρικής ζώνης αλλαγής τιμολογίου - μονής σε διπλή ταρίφα - διευρύνοντας το χώρο δραστηριότητάς μας σε προνομιούχες περιοχές περιμετρικά της πόλης μας παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις των Συνδικαλιστών μας Αντιπάλων.

Θεσμοθετήσαμε την Περιμετρική Ζώνη  σε μισθώσεις μέσα από τις κλήσεις  Ραδιοταξί. Μοναδική στη χώρα μας.
Εξασφαλίσαμε υψηλές αμοιβές σε έργο  Μεταφοράς Μαθητών μέσω της κοινοπραξίας ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ.

 Άλλοι προσπάθησαν και επιμένουν να τις καταργήσουν – δίνοντας προσφορές μικρότερες εκτός Κοινοπραξίας.


ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ


Αντικρούσαμε και αποφύγαμε την κατάργηση των εδρών, ενάντια στις προσπάθειες μέρους των Πολιτικών Κομμάτων αλλά και των Περιφερειαρχών, που μόνιμος στόχος τους είναι: Νομός και μια έδρα. Έχουν ανατεθεί μελέτες για αυτό το σκοπό που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Καταφέραμε σε συνεργασία με την ΠΟΕΙΑΤΑ την μη έκδοση Νέων Αδειών, για πάντα.
Ενεργήσαμε για θεσμοθέτηση κανόνων για την κατάργηση της UBER και παρεμφερών παράνομων εφαρμογών που υποκλέπτουν το έργο μας και την εν γένει θωράκιση του κλάδου έναντι αυτών που τον επιβουλεύονται.

Άλλοι με ενέργειες τους συνεισφέρουν στην προσπάθειά τους για κατάργηση των εδρών, αφού διεκδίκησαν μεταφορά μαθητών άλλου Νομού – βλέπε Διακήρυξη Ανάθεσης Μεταφοράς Μαθητών.

Οι ενέργειες μας στο παρελθόν και στο παρόν εγγυώνται τη Μακροβιότητα και την Ανάπτυξη του κλάδου.
Αξίζει να κάνουμε πειραματισμούς με δήθεν «Εναλλακτικούς», Αλαζόνες, Σκοταδιστές, Καιροσκόπους που δεν διστάζουν να αφανίσουν και να γκρεμίσουν ότι 100 χρόνια πριν έκτισαν οι παλαιότεροι μόνο και μόνο για να επιβάλλουν Ανατροπές με Αναχρονιστικούς Ιδεαλισμούς;
Θα διακινδυνεύσουμε το βέβαιο αφανισμό του κλάδου;


ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...