Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Οι ταξιτζήδες Χαλκίδος γιόρτασαν τον προστάτη τους Άγιο Χριστοφόρο..!

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Χαλκίδος τα μέλη του σωματείου Ταξί και Ραδιοταξί της πόλης γιόρτασαν τον προστάτη τους Άγιο
Χριστοφόρο με αρτοκλασία και την τέλεση του Αγιασμού των οχημάτων τους, την Κυριακή 10 Μαΐου.

Εκατοντάδες αυτοκινητιστές Ταξί με τις οικογένειές τους και πολλοί φίλοι παραβρέθηκαν στην καθιερωμένη εδώ και πολλά χρόνια εορτή.
Ανάμεσά τους οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δημήτριος Αργύρης και Διαμαντής Γεωργούλης, ο Αντιδήμαρχος Χαλκιδέων Γεώργιος Μπαντούνας, ο Πολιτευτής  Σταύρος Μακαρίου που εκ της οικογενείας του έχει σχέση με το Ταξί και άλλοι.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Ραδιοταξί Χαλκίδος είναι ο  Μανώλης Γεωργιάδης Πρόεδρος, ο Αντώνιος Στούμπος Αντιπρόεδρος, ο Δήμος Σίδερης Γεν. Γραμματέας και ο Αναστάσιος Βελισσαρίου Ταμίας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και της Αρτοκλασίας ο Πανοσιολωγιότατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Νικηφόρος ετέλεσε τον Αγιασμό των οχημάτων Ταξί και προσέφερε από μία εικόνα της Παναγίας στους αυτοκινητιστές, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου ενώ μετέφερε τις ευχές του στους παρεβρισκομένους.


ΠΗΓΗ: http://www.eviaportal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...