Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ένα ταξί στις πιάτσες της Κομοτηνής διαφορετικό από τα αλλά..!

Μπορεί τα ταξί στην Κομοτηνή να τα έχουμε συνδυάσει στο νου μας ερυθρόμορφα και τύπου sedan, ωστόσο με την αλλαγή του χρώματος των ταξί στην πόλη μας πολλοί
επαγγελματίες του χώρου φαίνεται πως δεν αρκούνται στην απλή ανανέωση του χρώματος των οχημάτων τους αλλά αποφάσισαν να «αναβαθμίσουν» και τις υπηρεσίες που παρέχουν. 

Αυτή την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών διαπιστώσαμε σήμερα και εμείς ιδίοις όμμασι κατευθυνόμενοι για τον χώρο εργασίας μας. Ο λόγος για το ταξί του κ. Μπάμπη που όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες επέλεξε περά από την αλλαγή στο χρώμα του ταξί του να αλλάξει και το μοντέλο του.
 
Έτσι ενώ στις πιάτσες των ταξί της πόλης μας κυριαρχούν, αν όχι έχουν την αποκλειστικότητα, τα αυτοκίνητα τύπου sedan ο κ. Μπάμπης επέλεξε το νέο του ταξί να είναι τύπου Station wagon κι αν στην αρχή δέχονταν τα πειράγματα των συναδέλφων του που έκαναν λόγο για αμάξι τύπου «νεκροφόρα» η επιλογή του ιδίου ήταν συνειδητή καθώς όπως ανέφερε πέρα από την άνεση των επιβατών το εν λόγω αυτοκίνητο ενδείκνυται για να μετακινήσεις ατόμων που έχουν κινητικά προβλήματα ενώ όπως ανέφερε και ο ίδιος του έτυχε και περίπτωση επιβάτη όπου ήθελε να μεταφέρει μαζί με τις αποσκευές και το ποδήλατο. Χαρακτηριστικό άλλωστε της λοξής νοοτροπίας που έχουμε είναι ότι στα αγοραία οχήματα του εξωτερικού τα αυτοκίνητα τύπου station wagon είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.
 
Καιρός ήταν δε νομίζεται; Χ.Λ. 


ΠΗΓΗ: http://www.paratiritis-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...