Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΑΡΘΡΟ: Του Βασίλη Μαραγκάκη, ταμία του ΣΑΤΑ - Το ΣΑΤΑ προσπαθεί να κάνει αυτό, που θα έπρεπε να είχαν κάνει τα ραδιοδίκτυα εδώ και πολλά χρόνια, να ενώσουμε τους συναδέλφους, να δημιουργήσουμε κοινό στόχο, κοινή διαδρομή..!

Κάθε φορά που ο κλάδος προσπαθεί να κάνει κάτι μεγάλο και να ξεφύγει από τα στερεότυπα που μας κρατάνε χαμηλά, θα εμφανίζεται κάποιος ή κάποιοι, εντός των τοιχών και θα
τορπιλίζει την προσπάθεια όλων. 
Το ΣΑΤΑ δεν απείλησε κανένα μαγαζάκι. Δεν είναι αυτή η δουλειά του, ούτε ο προορισμός του. Το ΣΑΤΑ υπερασπίζει τη δουλειά μας και το συνάδελφο. Αυτή είναι η αφετηρία για κάθε ενέργεια, για κάθε πρωτοβουλία.
Εδώ και δύο μήνες, ξαφνικά, το ΣΑΤΑ έγινε κόκκινο πανί για κάποια ραδιοταξί. Ένοιωσαν ότι το Συνδικάτο απειλεί τη δουλειά τους. Αυτό δεν είναι μόνο μεγάλο ψέμα, είναι καταφανέστατη συκοφαντία. Το ΣΑΤΑ σε διοικητικό συμβούλιο που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο πήρε ομόφωνα την απόφαση να προχωρήσει στην δημιουργία μιας εφαρμογής για τα μέλη του. Όλα τα μέλη του. Όλους τους ταξιτζήδες της Αθήνας. 
Ο λόγος είναι απλός, αλλά ταυτόχρονα και σοβαρός. Οι ιδιωτικές εταιρίες έχουν εισχωρήσει στη δουλειά μας και καθημερινά παίρνουν κομμάτι από το εισόδημά μας. Θέλουμε λοιπόν να το σταματήσουμε αυτό. Αν μπορούν αυτόν τον στόχο να τον πετύχουν τα ραδιοταξί, τότε το ΣΑΤΑ δεν έχει κανένα λόγο να προχωρήσει σε αυτό το εγχείρημα της εφαρμογής. Μπορούν τα ραδιοταξί να περιορίσουν τη δράση των ιδιωτικών εταιριών;  Κι αν μπορούν γιατί δεν το έχουν κάνει μέχρι σήμερα;
Σε μια πόλη πέντε εκατομμυρίων ανθρώπων υπάρχουν 25 ραδιοταξί. Αυτό τι δείχνει; Ότι σε επίπεδο οργάνωσης ο κλάδος μας είναι κατακερματισμένος. Άρα και εύκολη λεία για τα ιδιωτικά συμφέροντα. Το ΣΑΤΑ προσπαθεί να κάνει αυτό, που θα έπρεπε να είχαν κάνει τα ραδιοδίκτυα εδώ και πολλά χρόνια. Να ενώσουμε τους συναδέλφους. Να δημιουργήσουμε κοινό στόχο. Κοινή διαδρομή. Να φτιάξουμε κάτι που θα  γίνει ανάχωμα για τα ιδιωτικά συμφέροντα.
Με όλη αυτή την αντιπαράθεση το μόνο που καταφέρνουμε είναι να σπαταλάμε χρόνο. Χρόνο που είναι πολύτιμος.
Συνάδελφοι, το ΣΑΤΑ δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Έχει υποχρέωση απέναντι σε κάθε μέλος, σε κάθε συνάδελφο, να κάνει ότι χρειαστεί για να προστατέψει τη δουλειά μας. Όποια εμπόδια κι αν εμφανιστούν, με τη δική σας στήριξη θα τα ξεπεράσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...