Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΠΟΕΙΑΤΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ..!

Επειδή βρισκόμαστε στην αρχή της τουριστικής περιόδου και πριν η κατάσταση ξεφύγει από κάθε έλεγχο, κρίνουμε σκόπιμο να καταγγείλουμε όσα παράνομα συμβαίνουν
στον χώρο της τουριστικής μεταφοράς.

Πολλοί εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας ( ιδιαίτερα ξενοδόχοι) έχουν αναγάγει την παραγωγή μαύρου χρήματος σε βάρος των ταξιτζήδων σε καθιερωμένη πρακτική.  
Η τακτική του εκβιασμού στον ταξιτζή ‘’δώσε μου τόσα για να μεταφέρεις πελάτες του ξενοδοχείου’’ τελειώνει σήμερα.  Οι συστάσεις προς τους συγκεκριμένους κυρίους θα  είναι η τελευταία ήπια αντίδραση. Εν μέσω τουριστικής περιόδου είναι κρίμα να καταφύγουμε σε θερμά επεισόδια για να τηρηθούν τα αυτονόητα.
Η αυθαίρετη κατάργηση της 6ωρης σύμβασης που προβλέπει ο νόμος είναι ένα ακόμη πεδίο υποκλοπής έργου σε βάρος του ταξιτζή.  
Σε  όλα αυτά προσθέστε τις αυθαιρεσίες των ανοικτών τουριστικών λεοφωρείων που έχουν μετατραπεί σε αστική συγκοινωνία και τις παραβάσεις των τουριστικών λεοφωρείων που κάνουν άγρα πελατών και  φτιάχουν  επί τόπου λίστα επιβαινόντων  και όχι από πριν ως όφειλαν.
Σε ότι αφορά τις επιδοτήσεις διαδρομών και την καταστράγηση του τιμολογίου από κάθε τύπου εφαρμογές,  απαιτούμε αυστηρή εφαρμογή του νόμου και την επιβολή των προβλεπόμενων ποινών.
Όλα αυτά μας έκαναν να πούμε ως εδώ και μη παρέκει.  Θερμή παράκληση προς κάθε αρμόδιο υπουργείο, κάθε αρμόδια αρχή : Η τους μαζεύετε τώρα ή θα γελάσει μαζί τους κι ο κάθε πικραμένος…Μην περιμένετε ότι  θα μείνουμε απαθείς μπροστά στην καρτελοποίηση των υπηρεσιών μεταφοράς που επιχειρείται. Ή θα τηρηθούν, οι νόμοι που η πολιτεία θέσπισε, ή θα περάσουμε όλοι μαζί  ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι…

ΘΥΜΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...