Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Τα πιο ελκυστικά σε κόστος αγοράς Ταξί..!

Σαφέστατα, ο κλάδος των αυτοκινητιστών Ταξί είναι ιδιαίτερος και χρήζει αντίστοιχης ανάλυσης καθώς οι διακυμάνσεις και οι ανατροπές σε αυτόν, αποτελούν είδος εν
αφθονία. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το επικείμενο "άνοιγμα" του εν λόγω επαγγέλματος που έφερε ποικίλες αντιδράσεις, ενώ παράλληλα αύξησε κατακόρυφα και τον ανταγωνισμό. 
Όπως ήδη προαναφέραμε, ο συγκεκριμένος κλάδος απασχολεί με κάθε τρόπο, τόσο την κοινή γνώμη όσο και την επικαιρότητα είτε θετικά, είτε αρνητικά και οι ανακατατάξεις σε αυτόν, εύλογα θα επιφέρουν και νέες μεταβολές παντός είδους. Πέραν του ανοίγματος του επαγγέλματος, οι απαιτήσεις είχαν ήδη αυξηθεί και σε αυτό το πλαίσιο είχαμε πολλές ανακατατάξεις, είτε με νέες προσθήκες στην κατηγορία, είτε με προσωρινές ή με αποχωρήσεις.

Οι εναπομείναντες εκπρόσωποι στην κατηγορία των Ταξί διακρίνονται για την μεγάλη ποικιλία επιλογών που προσφέρουν, καθώς περιλαμβάνουν κυρίως 4θυρες εκδόσεις αμαξώματος (με εξαίρεση την 5θυρη Mercedes-Benz B-Class) με κινητήρες πετρελαίου (εξαιρουμένου του βενζινοκίνητου Mitsubishi Lancer), ενώ δεν λείπουν και οι πιο «πράσινοι» και οικολογικοί εκπρόσωποι, όπως είναι τα Honda Civic Hybrid και Toyota Prius που συνδυάζουν βενζινοκινητήρες με ηλεκτροκινητήρες.

Παράλληλα, διακρίνονται και για τις ελκυστικές τιμές αγοράς τους που διαμορφώνονται ανάλογα με το διαθέσιμο εξοπλισμό.
Έχοντας αυτό το στοιχείο υπόψη μας, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε στις επόμενες σελίδες, τα 10 πιο προσιτά Ταξί της ελληνικής αγοράς, με βασική προϋπόθεση το κόστος αγοράς τους να μην υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ.
Τα 10 πιο προσιτά Ταξί
1. Skoda Octavia Tour Limo Taxiαπό 16.790 ευρώ
2. Mitsubishi Lancerαπό 18.130 ευρώ
3. Νέα Skoda Octavia5 Limo Taxiαπό 19.990 ευρώ
4. Toyota Corolla Taxiαπό 21.660 ευρώ
5. Mercedes-Benz B-Class 180 CDIαπό 23.133 ευρώ
6. Superb Taxiαπό 24.590 ευρώ
7. Honda Civic Hybridαπό 24.840 ευρώ
8. Toyota Avensis Taxiαπό 25.200 ευρώ
9. Mercedes Benz C-Class C200 CDI BlueEFFICIENCYαπό 27.633 ευρώ
10. Toyota Prius Hybrid Taxiαπό 28.380 ευρώ

 Τα πιο ελκυστικά σε κόστος αγοράς Ταξί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...