Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Οι ιδιοκτήτες «ΤΑΞΙ» κέρδισαν το 2ο Εργασιακό στο «Γεντί Κουλέ»..!

Την Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου διεξήχθη στο «Γεντί Κουλέ» ο τελικός του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, του Εργατικού Κέντρου
Ηρακλείου με την ομάδα Ιδιοκτητών «ΤΑΞΙ» Ηρακλείου να κατακτούν την πρώτη θέση στην διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην ομάδα Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.
Στο τουρνουά που έγινε με κεντρικό σύνθημα «ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ» συμμετείχαν συνολικά 12 ομάδες. Στον τελικό οι ιδιοκτήτες «ΤΑΞΙ» Ηρακλείου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 με την ομάδα Υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος με τους ιδιοκτήτες «ΤΑΞΙ» να επικρατούν στην διαδικασία των πέναλτι με σκορ 3-1 και να κατακτούν την πρώτη θέση αλλά και το τρόπαιο.
Στον μικρό τελικό όπου έγινε στο «Γεντί Κουλέ» την Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου επικράτησε με 2-0 επί του Συνδικάτου Οικοδόμων και κατέκτησαν την 3η και την 4η θέση αντίστοιχα.
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, με ανακοίνωση του τονίζει μεταξύ άλλων πως «Οι αγώνες αυτοί δεν είχαν χαρακτήρα ανταγωνισμού – πρωταθλητισμού μεταξύ των συμμετασχόντων σωματείων-φορέων, αλλά μόνο την συμμετοχή στην άθληση, την ψυχαγωγία και την ευγενή άμιλλα. Με βασικό σύνθημα : «ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...