Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Αλλαγές στην πιάτσα των ταξί και την αφετηρία των λεωφορείων από τις 15 Μαίου..!

Στον ΟΤΕ θα μεταφερθεί τελικά η πιάτσα των ταξί φέτος τους μήνες του καλοκαιριού προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση
των τουριστών αλλά και του κλάδου. Την απόφαση αυτή έλαβε χθες βράδυ κατά την μαραθώνια συνεδρίαση του το Δημοτικό Συμβούλιο. Η απόφαση ήταν ομόφωνη.

Η μετακίνηση των ταξί στην θέση πίσω από τον ΟΤΕ που αποτελούσε και το πάγιο αίτημα των ιδιοκτητών ταξί, αναμένεται σύμφωνα με τους αυτοκινητιστές να μειώσει τους χρόνους μετακίνησής τους μετά την δυσκολία που αντιμετώπιζαν για την προσέγγιση της πιάτσας στην πλατεία Μαντώ λόγω αυξημένης κίνησης στην χώρα τους καλοκαιρινούς μήνες. Πράξη που έχει σαν στόχο την πιο άμεση εξυπηρέτηση των τουριστών και των πολιτών καθως η άμεση προσέγγιση στην πιάτσα αναμένεται να μειώσει και τους χρόνους αναμονής των επιβατών κυρίως στις ώρες αιχμής.

Η απόφαση αυτή ήρθε σε συνάρτηση με την αλλαγή θέσης για τις λεωφορειακές γραμμές οι οποίες φιλοξενούνται στην περιοχή. 

Οι γραμμές προς΄Ανω Μερά, Ελιά, Καλαφάτη θα μεταφερθούν στην θέση "κολοκύθα" κάτω από το αρχαιολογικό μουσείο Μυκόνου, μαζί με την γραμμή για Άγιο Στέφανο και τις νέες που πρόκειται να δρομολογηθούν από την φετινή περίοδο προς άλλες περιοχές. 

Το μέτρο θα ισχύσει πιλοτικά φέτος από το 15 Μαϊου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου, ενώ πρόκειται να συζητηθεί ξανά μετά την ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών μελετών στις οποίες προχωρά ο Δήμος για την επίλυση των κυκλοφοριακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα το νησί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...