Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΦΩΤΟ:ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΞΙ. T.O. AΘΗΝΩΝ..!

 Αφιερωμένη στο Θρίαμβο της Πρώτης Μεγάλης Νίκης του Εθνικού Λαϊκού Κινήματος και στον χώρο του Συνδικαλισμού ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο Αθηνών το απόγευμα του Σαββάτου.


Ο Θρίαμβος των Εθνικιστών Οδηγών Ταξί στις εκλογές του ΣΑΤΑ κατά το προηγούμενο τριήμερο, όπου ο ΛΑΣΙΤΑ της Χρυσής Αυγής αναδείχθηκε Τρίτη Δύναμη στον κλάδο με ποσοστό 13,75% κατακτώντας τρεις έδρες, σηματοδοτεί μια Νέα Εποχή για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Τα συνδικάτα, χώροι παραδοσιακά κατεχόμενοι από τα κόμματα της διαφθοράς, αποτελούσαν πάντα τα απόρθητα οχυρά των μεταπολιτευτικών κοινοβουλευτικών δυνάμεων.
Ε λοιπόν ένα από αυτά τα παραδοσιακά οχυρά του συστήματος της διαφθοράς πριν από τέσσερις ημέρες αλώθηκε και ΕΠΕΣΕ, από το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγματικά Ελληνικό Κίνημα. Το ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ.
Στην πανηγυρική εκδήλωση αγωνιστικό χαιρετισμό απηύθυνε στο εντυπωσιακό πλήθος κόσμου που κυριολεκτικά κατέκλυσε όλους τους χώρους της τοπικής, ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Οδηγών Ταξί Β. Μπαρμπούρης ο οποίος τόνισε ότι το ποσοστό του 14% είναι σαφώς πλασματικό για πολλούς λόγους, καθώς με 39 μόλις συναγωνιστές καταφέραμε να λάβουμε 600 ψήφους! την στιγμή που άλλα κόμματα με 500 υποψηφίους, δεν κατάφεραν να λάβουν ούτε τους δικούς τους ψήφους.
Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Γ. Χρυσοβιτσάνο, έναν ακόμα στυλοβάτη της μεγάλης μας Νίκης στον κλάδο των οδηγών ταξί, και κατόπιν τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β Πειραιώς Ιωάννης Λαγός ο οποίος ήτανε και ο βασικός συντονιστής του Μεγάλου αυτού Θριάμβου του Κινήματος μας.
Ο Συναγωνιστής με τον ιδιαίτερο Δυναμισμό που τον διακρίνει μας τόνισε, ότι σε οποιονδήποτε τομέα και κλάδο, ΠΑΝΩ από όλα είναι η ιδεολογία μας, και μετά τα όποια οφέλη, ότι και αν αυτά αφορούν.
Οι συναγωνιστές επαγγελματίες οδηγοί, για να πετύχουν την Μεγάλη αυτή Νίκη, κυριολεκτικά υπερέβαλαν εαυτούς παρακολουθώντας συστηματικά σεμινάρια και μαθήματα στα γραφεία της Τ. Ο Ασπροπύργου, καθώς πέρα από τον αγώνα, αυτό που προείχε για τους ιδίους, ήταν να γίνουν συνειδητοποιημένοι και σωστοί Χρυσαυγήτες.
Μόνον με Ακλόνητη Πίστη στον Αγώνα, αλλά και με σταθερό Ιδεολογικό υπόβαθρο κατακτώνται οι Νίκες, και αυτό οι Συναγωνιστές το Απέδειξαν για μια ακόμα φορά ΕΜΠΡΑΚΤΑ.
Μετά τον συναγωνιστή Ι. Λαγό στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος συνεχάρη του Συναγωνιστές για την μεγάλη τους αυτή Νίκη, τονίζοντας ότι για Πρώτη φορά στην Ελλάδα εκλέγονται Καθαρόαιμοι Εθνικιστές Συνδικαλιστές.
Ο Θρίαμβος αυτός των Ελλήνων Εθνικιστών σηματοδοτεί την απαρχή μιας Νέας Εποχής, η οποία μέλει να σημάνει το τέλος της διαφθοράς του συνδικαλισμού,καθώς μετά τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί, θα ακολουθήσουν και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι επαγγελματικοί κλάδοι.
Αγρότες, εργάτες, οδηγοί φορτηγών, ΑΠΑΝΤΕΣ θα ακολουθήσουν, καθώς αποδείξαμε πλέον ότι εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε σαν το Ατσάλι, που όσο το χτυπάς, τόσο Σκληραίνει!!!
594 κομάντος της πληροφόρησης τόνισε ο Αρχηγός, είναι πλέον στην Υπηρεσία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, απόστολοι και αγγελιοφόροι των Υψηλών Ιδανικών της Αρετής που πρεσβεύει το Κίνημα μας κόντρα στην Διαφθορά των ξεπουλημένων του Μνημονίου.
Κατόπιν ο αρχηγός μας υπενθύμισε ότι όλοι εμείς που ανήκουμε στην Χρυσή Αυγή έχουμε μπροστά μας δρόμο ανηφορικό. Ο δρόμος όμως αυτός, είναι ο  ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
Και αυτός ο «δρόμος» αν και ανηφορικός, είναι για όλους εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Ένα ΖΗΤΩ λοιπόν στους Έλληνες Εθνικιστές Συνδικαλιστές που χτυπώντας σαν γροθιά στο στομάχι το κατεστημένο, κατάφεραν κάτι που στο ξεκίνημα του έδειχνε φαινομενικά ακατόρθωτο.
ΤΙΠΟΤΑ όμως όπως εκ των πραγμάτων απεδείχθη, δεν είναι ακατόρθωτο, όταν αντιπροσωπεύει το Δίκαιο και την Αρετή.
Και η Χρυσή Αυγή αντιπροσωπεύει και ΤΑ ΔΥΟ.
Η Υπέροχη αυτή εκδήλωση έκλεισε με την απονομή συμβολικού δώρου από τον Αρχηγό, σε όλους τους αντιπροσώπους των επαγγελματιών οδηγών ταξί που παρευρέθησαν στα γραφεία μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...