Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ο τραυματισμός 9χρονου αγοριού και ο τραυματισμός 24χρονου οδηγού ταξί είναι ο απολογισμός δύο οδικών δυστυχημάτων που σημειώθηκαν στην Πάφο..!

Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγείτο χθες από 40χρονη από την Πάφο, επί της οδού Κάνιγγος με βόρεια κατεύθυνση, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται,
συγκρούστηκε με το μεταλλικό πατίνι το οποίο έσπρωχνε 9χρονο αγοράκι από τη Βουλγαρία, το οποίο διασταύρωνε το δρόμο από αριστερά προς δεξιά, σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου.
Από τη σύγκρουση ο 9χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου αφού εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό διαπιστώθηκε πως φέρει κάκωση αριστερής ποδοκνημικής και κάκωση κεφαλής.
Ο 9χρονος κρατήθηκε για παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους στο Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Στην οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.
Εξάλλου αυτοκίνητο που οδηγείτο από 39χρονο από την Πάφο, στη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με ταξί που οδηγείτο από 24χρονο επίσης από την Πάφο.
Από τη σύγκρουση, σύμφωνα με την αστυνομία, τραυματίστηκε ελαφρά ο 24χρονος οδηγός του ταξί, ο οποίος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους. Στον 24χρονο έγινε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη, και στον 39χρονο ο έλεγχος αλκοτέστ έδειξε ένδειξη 19mg.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...