Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΦΩΤΟ:24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των ταξί στη Θεσσαλονίκη για τους χώρους στάθμευσης των Ε.Δ.Χ...!

Αποφασισμένοι εμφανίστηκαν στην Γενική Συνέλευση στην αίθουσα του περιπτέρου 8 στην έκθεση οι συνάδελφοι ιδιοκτήτες ταξί του νομού Θεσσαλονίκης. Η 24ωρη απεργιακή
κινητοποίηση (Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 από ώρα 5 έως τις 5 της Τρίτης) οφείλεται στην αρνητική στάση του δήμου και της περιφέρειας στις προτάσεις του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης "Ερμής" για τους χώρους στάθμευσης των Ε.Δ.Χ. στο Δήμο Θεσσαλονίκης όπως την αριστερή λωρίδα της Τσιμισκή, ώστε να απελευθερωθούν οι λεωφορειολωρίδες και να εξαλειφθεί το φαινόμενο της υπερσυγκέντρωσης των ταξί στις πιάτσες.

Διαβάστε τις προτάσεις του Σωματείου Ταξί Θεσσαλονίκης ΕΔΩ

Συμπαράσταση στην ΕΤ3


Μετά την Γενική Συνέλευση, οι ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης κατευθύνθηκαν με πορεία προς το κτίριο της ΕΤ3 όπου και εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Στο δημοτικό συμβούλιο


Με πορεία διαμαρτυρίας, οι ιδιοκτήτες ταξί έδωσαν το παρόν και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου και κατέθεσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας. Τα μέλη του προεδρείου του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης «Ερμής», μεταξύ άλλων, ζήτησαν να δημιουργηθεί πιάτσα ταξί στην αριστερή πλευρά της οδού Τσιμισκή και πρόσθεσαν ότι η δημοτική αστυνομία αντιμετωπίζει τα ταξί με περισσότερη αυστηρότητα σε σύγκριση με τα Ι.Χ. αυτοκίνητα. «Είμαστε σε αδιέξοδο. Δεν αποχωρούμε στο αίτημα μας όσο υπάρχει ανοχή για Ι.Χ. διπλοπαρκαρισμένα και φορτωεκφορτώσεις από φορτηγά" σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί κ. Κώστας Γιαννακάκης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, εμφανίστηκε θετικός να δώσει λίγες περισσότερες θέσεις στις πιάτσες του κέντρου και από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, είπε οτι «οι ιδιοκτήτες ταξί δεν μπορούν να είναι ανυποχώρητοι, ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν θα υποκύψει» και πρόσθεσε ότι «το θέμα είναι πολιτικό και όχι συγκοινωνιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...