Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ)..!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σωματείο Ιδιοκτητών ταξί Θεσσαλονίκης μετά την έκτακτη συνεδρίαση του στις 13/06 και με ομόφωνη απόφαση εκφράζει την αμέριστη

συμπαράσταση προς όλους τους εργαζόμενους (τεχνικούς, διοικητικούς και δημοσιογράφους) της ΕΡΤ.

Με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου η κυβέρνηση ανέβασε το ΜΑΥΡΟ φόντο στην οθόνη της Δημόσιας τηλεόρασης στη πιο κρίσιμη περίοδο της χώρας, την τουριστική, όταν λίγες μέρες πριν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ζητούσε από την Τρόικα την αναβολή των απολύσεων στο Δημόσιο τομέα για ευνόητους λόγους.

Με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου ο αρμόδιος Υπουργός και οι συνυπογράφοντες έκλεισαν το ΜΟΝΟ νόμιμο κανάλι για να δείξουν την πυγμή τους απέναντι στον λαό που καρτερικά υπομένει ακόμη και τα λαθεμένα (κατά την ομολογία τους) μέτρα που τον έχουν εξαθλιώσει.

Με την πράξη τους αυτή απέδειξαν ότι στην σκληρή εποχή μας αυτοί επιμένουν στη λογική του κράτους λαφύρου. Με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου κατάφεραν να προκαλέσουν το δημοκρατικό αίσθημα των Ελλήνων πολιτών εντός και εκτός χώρας θέλοντας με αυτό να στείλουν ένα μήνυμα προς το λαό.

Σίγουρα το μήνυμά τους έχει αποστολέα. Δυστυχώς γι’ αυτούς δεν βρήκε αποδέκτη και αυτό φαίνεται από την ολοένα μεγαλύτερη συμπαράσταση που εκφράζει ο λαός στον Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό φορέα και τους εργαζόμενους του.

«Εμείς οι ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης που έχουμε υποστεί τις συνέπειες τέτοιων πολιτικών είμαστε αλληλέγγυοι μαζί σας».

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...