Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Αλλάζουν τα δεδομένα στα ταξί Σύρου..!

Σε δύο διαφορετικά στρατόπεδα έχουν χωριστεί οι ιδιοκτήτες ταξί στην Σύρο με συνέπεια να βρίσκεται σε φάση δημιουργίας δεύτερος Συνεταιρισμός. Όλοι οι ιδιοκτήτες ταξί (52 συνολικά) ανήκουν στο
κοινό Σωματείο "Άγιος Χριστόφορος" το οποίο θα συνεχίσει να λειτουργεί ενιαία, όμως όπως όλα δείχνουν "σπάει" στα δύο ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Σύρου "Κτησίας". 

Η διαφωνία τους σε βασικά ζητήματα σε ότι αφορά τη λειτουργία των ταξί, αλλά και στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του κλάδου και στην παροχή πρόσθετων υπηρεσιών, ώθησε τους περισσότερους ιδιοκτήτες ταξί στην αποχώρηση από τον υπάρχοντα Συνεταιρισμό και στην ίδρυση νέου, ο οποίος θα έχει την επωνυμία «Ερμής» και θα ξεκινήσει τη λειτουργία από τονΣεπτέμβριο.

Οι ιδιοκτήτες ταξί που ιδρύουν νέο Συναιτερισμό στοχεύουν να εφαρμόσουν νέα τιμολογιακή πολιτική και να προσφέρουν επιπρόσθετες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό με σκοπό την αναζωογόνηση του κλάδου ο οποίος αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα τα τελευταία χρόνια.

Μια από τις προτεραιότητες θα είναι ο καθορισμός συγκεκριμένων τιμών για όλες τις διαδρομές στο νησί, ώστε να γνωρίζει εξ αρχής ο επιβάτης τι θα πληρώσει. Επίσης θα καθιερωθούν και τιμές ξεναγήσεων για τους επισκέπτες.

Επιπλέον, στόχο έχουν να καταργήσουν τη χρέωση του 1,80 ευρώ για τις τηλεφωνικές κλήσεις ραδιοταξί και να καθιερώσουν απλή αστική χρέωση. Επίσης, θα δώσουν τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να καλεί ταξί μέσω διαδικτύου και θα εφαρμοστούν ειδικά προγράμματα για τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού και τη λειτουργία του συστήματος μέσα από τις σύγχρονες τεχνολογίες.

Στο πλαίσιο των νέων παροχών, θα δοθεί η δυνατότητα στον πελάτη – ταξιδιώτη, να καλέσει ταξί και να παραγγείλει ταυτόχρονα και την έκδοση ακτοπλοϊκού εισιτηρίου, το οποίο θα του παραδίδει ο οδηγός.
Θα υπάρξουν ακόμη κι άλλες πρόσθετες υπηρεσίες που θα γνωστοποιηθούν επίσημα λίγο πριν την ίδρυση του νέου Συνεταρισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...