Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Καθορισμός των εδρών ταξί για τη Θεσσαλονίκη..!

Με εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολου Τζιτζικώστα και κατά πλειοψηφία απόφαση της Μητροπολιτικής
Επιτροπής, εγκρίθηκε ο καθορισμός των εδρών για τα ταξί της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η εφαρμογή του νόμου ο οποίος καθορίζει πως οι έδρες των ταξί για τη Θεσσαλονίκη κατανέμονται ως εξής :
Ως ενιαία έδρα-διοικητική μονάδα των ταξί ορίζεται η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης πλην των Δήμων Βόλβης, Λαγκαδά και Χαλκηδόνας.
Στο δήμο Βόλβης ορίζονται 22 έδρες-διοικητικές μονάδες ταξί στα τοπικά Διαμερίσματα των πρώην καποδιστριακών δήμων.  Στο δήμο Λαγκαδά ορίζονται 28 έδρες-διοικητικές μονάδες ταξί στα τοπικά Διαμερίσματα των πρώην καποδιστριακών δήμων εκ των οποίων η μία έχει προκύψει από τη συνένωση της έδρας των ταξί στον πρώην δήμο Καλλινδοίων. Στο δήμο Χαλκηδόνας ορίζονται 14 έδρες-διοικητικές μονάδες ταξί στα τοπικά Διαμερίσματα των πρώην καποδιστριακών δήμων.
Κατά την εισήγησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας ανέφερε : «Ως Μητροπολιτική Επιτροπή είμαστε υποχρεωμένοι να επικυρώσουμε και να εφαρμόσουμε το νόμο που έχει ψηφιστεί από τη Βουλή των Ελλήνων, έτσι ώστε να καθοριστούν οι έδρες των ταξί στη Θεσσαλονίκη. Από κει και πέρα, εφόσον στο μέλλον υπάρξει αλλαγή του νόμου θα συμμορφωθούμε και πάλι στις όποιες διατάξεις του».


http://thousandnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...