Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ταξί σε κάθε δήμο και χωριό..!

Με αφορμή το νέο νόμο 4070/2012, πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη, μεταξύ φορέων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δημάρχων, αλλά και σωματείων ταξί της Π.Ε.
Λάρισας, για το καθορισμό των εδρών ταξί.
Από νωρίς το πρωί, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, ξεκίνησε ένα κύκλο συζητήσεων με τους συλλόγους και τους ιδιοκτήτες ταξί, για την εφαρμογή του νέου νόμου, μετά την ψήφιση του αλλά και τις διευκρινιστικές εγκυκλίους που έχουν σταλθεί από τη Βουλή προκειμένου να υλοποιηθεί κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο και προς όφελος και των ιδιοκτητών – οδηγών ταξί αλλά και των πολιτών.
ταξί σύσκεψη
«Ο νέος νόμος λέει ότι όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και οι δήμοι θα πρέπει να έχουν έδρες ταξί», τόνισε ο Περιφερειάρχης, ενώ συνέχισε αναφέροντας ότι ο αριθμός των ταξί σε κάθε περιοχή εξαρτάται από το πληθυσμιακό κριτήριο.
Επίσης, ο κ. Αγοραστός υπογράμμισε «εάν ο αριθμός των αδειών ταξί, που υπάρχουν, υπερβαίνει των αριθμό ταξί, τότε δεν θα προκηρυχθούν νέες άδειες, αν όμως δεν τον υπερβαίνει θα προκηρυχθούν».
«Εμείς είμαστε σε συζήτηση με όλους τους Καλλικρατικούς δήμους, τους δημάρχους, τους οδηγούς και ιδιοκτήτες ταξί, έτσι ώστε να βρούμε τη καλύτερη λύση, για το συμφέρον του κλάδου, γιατί και ο κλάδος δέχεται μεγάλη πίεση, υπάρχει μία οικονομική κρίση, έχουν μειωθεί οι μετακινήσεις με το ταξί, υπάρχει πρόβλημα και με τις πληρωμές των ασφαλιστικών τους εισφορών» ανέφερε ο Περιφερειάρχης.
«Eμείς τους αναλύουμε επεξηγηματικά όλα τα εναλλακτικά σενάρια, τις επιλογές που έχουν και αποφασίζουν οι ίδιοι για την τύχη τους» κατέληξε ο κ. Αγοραστός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...