Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Άνω κάτω πάλι με τα ταξί της Κρήτης - προσφυγή οδηγών κατά της Περιφέρειας..!

Άνω κάτω είναι πάλι η Κρήτη με τις νέες άδειες ταξί και τον εφαρμοστικό νόμο που μοιάζει να έχει μπερδέψει περισσότερο τα πράγματα.



Μετά τις αντιδράσεις των ιδιοκτητών ταξί στη Χερσόνησο-με την αμέριστη συμπαράσταση του οικείου δήμου-έρχεται και η προσφυγή από οδηγούς του Ηρακλείου να προκαλέσει νέες αναταράξεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες του CRETALIVE δέκα οδηγοί ταξί από το Ηράκλειο προσέφυγαν κατά της απόφασης του περιφερειάρχη Στ.Αρναουτάκη που μετέφερε άδειες σε διάφορες περιοχές έως ότου ισχύσει η νέα απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης που έχει ορίσει έδρα των ταξί κάθε καλλικρατικό δήμο για το Ηράκλειο. Οι οδηγοί με την προσφυγή τους στην ουσία ζητούν να μην γίνουν μεταφορές, να ανοίξουν νέες άδειες και να μπουν κι αυτοί στην αγορά. Έτσι, όλα δείχνουν ότι η συνέχεια θα δοθεί στις επιτροπές της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και στις δικαστικές αίθουσες.

Πάντως κύκλοι της Περιφέρειας σχολίαζαν ότι 'αν και έχουν έννομο συμφέρον οι οδηγοί ταξί δεν θα κερδίσουν κάτι οι ίδιοι. Διότι μπορεί οι συνάδελφοί τους να μην πάνε στις έδρες που μεταφέρθηκαν εάν ακυρωθεί η απόφαση, αλλά ουτε και οι ίδιοι θα πάρουν νέες άδειες"!

Και προσέθεταν ότι στην περίπτωση ακύρωσης της απόφασης εφαρμόζεται εκείνη του περιφερειακού συμβουλίου που λεει ότι κάθε δήμος και έδρα και δεν προκύπτουν...κενές θέσεις. Οι όποιες νέες άδειες θα δοθούν με βαση ένα μαθηματικό τύπο, θα προκηρυχθούν και κάθε ένας ενδιαφερόμενος θα συμμετέχει σε...κλήρωση ανάλογα με το πόσες εγγυητικές επιστολές τράπεζας θα προσκομίσει!


http://www.newsnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...