Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Το χέρι βαθιά στη τσέπη κάθε εβδομάδα βάζουν οδηγοί ταξί του Βόλου, εξαιτίας των λακούβων..!

Πονοκέφαλος για τους οδηγούς ταξί η διάβαση στην οδό Μπότσαρη, προαναγγέλλουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ της οδού μαζί με το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ...


"Δεν παραλείπουμε να επισκεπτόμαστε συνεργείο κάθε εβδομάδα", δηλώνει οδηγός ταξί του Βόλου στο e-Volos.gr. 
Αναμφισβήτητα οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον σε αυτή την πόλη τους δρόμους, αλλά και την κατάσταση αυτών, είναι οι επαγγελματίες οδηγοί, που καθημερινά "γράφουν" χιλιόμετρα. 
Θετικά κρίνουν τις παρεμβάσεις που έγιναν σε δρόμους της πόλης από πλευράς Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, οι οδηγοί ταξί της πόλης, επισημαίνοντας πως : " Άλλαξε η συμπεριφορά των αυτοκινήτων", ωστόσο τονίζουν πως τα προβλήματα είναι σημαντικά και σε αρκετούς δρόμους του Βόλου. 
Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους οδηγούς ταξί της πόλης, είναι αυτό της διάβασης στην οδό Μπότσαρη, για το οποίο έχουν απευθυνθεί τόσο στον Δήμο, όσο και στον ΟΣΕ, χωρίς κανένα όμως αποτέλεσμα. 
Οι λακκούβες μάλιστα, είναι η αιτία, που κάθε εβδομάδα, οι οδηγοί ταξί αναγκάζονται να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για την αντικατάσταση των ζημιών που προκαλούνται από αυτές στα αυτοκίνητα τους. 
ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τι δήλωσε στην κάμερα του e-Volos.gr, ιδιοκτήτης ταξί του Βόλου, εκπροσωπώντας όλους τους συναδέλφους του, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην πιάτσα ταξί στα κύματα.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...