Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

«Πειρατής ταξιτζής» μετέφερε τουρίστες με... αγροτικό..!

Με αγροτικό... μετέφερε τουρίστες από το αεροδρόμιο Χανίων στο ξενοδοχείο τους στο Ρέθυμνο ένας αλλοδαπός, για λογαριασμό ξενοδόχου.

Αυτό καταγγέλλει ο πρόεδρος του
σωματείου ιδιοκτητών ταξί Ρεθύμνου, Πέτρος Περδικάκης, και επιβεβαιώνεται, διότι ο οδηγός του 4Χ4 οχήματος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτόφωρου την προηγούμενη Πέμπτη από τις αστυνομικές αρχές στα Χανιά, έπειτα από καταγγελία ιδιοκτητών ταξί, και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. 


«Ξενοδόχος από το Ρέθυμνο έστειλε έναν αλλοδαπό να παραλάβει με ένα 4Χ4 πέντε άτομα από το αεροδρόμιο. Δεν ήταν η πρώτη φορά, τον είχαν εντοπίσει και πέρυσι οι συνάδελφοι ότι έκανε την ίδια δουλειά, αλλά φέτος κατάφεραν και τον έπιασαν, γιατί τις προηγούμενες φορές έφευγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Μόλις τον είδαν, ειδοποίησαν την αστυνομία του αεροδρομίου, η οποία ήρθε και τον συνέλαβε. Έδωσαν κατάθεση και οι τουρίστες, οι οποίοι είπαν ότι είχαν συνεννοηθεί με τον ξενοδόχο να έρθουν δύο ταξί να τους παραλάβουν και είδαν ξαφνικά να έρχεται το αγροτικό και είπαν ότι θα κινηθούν δικαστικά. Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς» δήλωσε ο κ. Περδικάκης μιλώντας στον Team Fm, τονίζοντας πως αυτό δεν είναι ούτε το μοναδικό ξενοδοχείο που ακολουθεί τη συγκεκριμένη πρακτική, ούτε είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

«Πολλά ξενοδοχεία στο Ρέθυμνο -το 90%- κάνουν το ίδιο πράγμα. Έχουν αλλοδαπούς οδηγούς και ό,τι αυτοκίνητο βρουν από τα ενοικιαζόμενα τους το δίνουν για να κάνουν δρομολόγια και κάνουν και εκδρομές με αυτόν τον τρόπο. Παίρνουν οδηγούς με 30 ευρώ και τους δίνουν αγροτικά. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και κυρίως είναι θέμα ασφάλειας. Δεν μπορεί να ακολουθείς αυτήν την πρακτική και μετά να πηγαίνεις στις συνελεύσεις των ξενοδόχων και να μιλάς για την ανάπτυξη του τουρισμού» πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος


http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...