Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ο Γρηγόρης Αποστολίδης, πρόεδρος του Εurotaxi Καβάλας και του Περιφερειακού Συμβουλίου Ταξί ΑΜΘ για τα ειδοποιητήρια του ΚΕΑΟ..!

Δεν πρόλαβε να βγει το καλοκαίρι και η “ληστρική” και “εντολοδόχα” κυβέρνηση άρχισε το σχέδιο αποζύμωσης και εκφοβισμού του ελληνικού λαού


Άρχισαν να έρχονται σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες ενημερωτικά σημειώματα χρέους προς τον ΟΑΕΕ για ρύθμιση η εξόφληση. Αν δεν γίνει τίποτα από αυτά τα δυο απειλούν με την διαδικασία κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη. 

Έβαλαν μάλιστα και τα συνήθη παπαγαλάκια να κάνουν λόγο σε δημοσιεύματα και για κατάσχεση των ταξί. Προς πάσα κατεύθυνση λοιπόν, σε παπαγάλους ή μη το ταξί είναι εργαλείο δουλειάς και το εργαλείο δουλειάς δεν κατάσχεται. Ναι, θα προσπαθήσετε να μας πάρετε τα σπίτια και τα ΙΧ μας αλλά στη προσπάθεια θα μείνετε δεν θα προλάβετε. 

Θα κάνουμε όλη την Ελλάδα ένα διαρκές δικαστήριο με αγωγές και προσφυγές και αν χρειαστεί θα γίνει και πεδίο μάχης και έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλοί μαχητές. Προσοχή λοιπόν σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και συναδέλφους. Μόλις σας έρθει η ειδοποίηση του ΚΕΑΟ σε 20 μέρες πρέπει να κάνετε αίτηση (αίτημα) αμφισβήτησης χρέους. Σχεδόν παντού υπάρχουν αντιπροσωπίες των Ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ και όλα τα σωματεία είναι ενημερωμένα για το τι πρέπει να πράξουν. 

Απευθυνθείτε εκεί λοιπόν και να δούμε ποιος θα είναι ο τελικός νικητής. Ζητάνε χρήματα από μια κοινωνία που οι ίδιοι κατάστρεψαν και έφεραν στη χρεοκοπία. Ε λοιπόν ουκ λάβεις πάρα του μη έχοντος. Τέλος.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ EUROTAXI ΚΑΒΑΛΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑΞΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ


ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...